ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Swarovski

Swarovski

Timefortrends is officieel Swarovski pennen dealer en wij kunnen je adviseren omtrent de keuze van Swarovski pennen en je Swarovski oorbelllen of Swarovski Chrystaldust armbanden. Timefortrends heeft een grote keus in Swarovski sieraden. Een prachtig Swarovski sierraad is een Swarovski pen. Koop dus online je favoriete Swarovski pen.

Koop de mooiste Swarovski pennen online.

Daniel Swarovski (1862-1956) was een Oostenrijks opticus die in 1895 te Wattens nabij de stad Schwaz in Tirol (23 km oostelijk van Innsbruck) het bedrijf Swarovski (optische elementen en slijpmiddelen) heeft opgericht. Zijn onderzoeksafdeling was op zoek naar glas met een hoge brekingsindex voor toepassing in de optiek en onderzocht daartoe glazen met hoog gehalte aan zware metalen zoals lood en zilver. Voorwerpen van dit Swarovski-kristal bleken als relatiegeschenk zeer in trek en daaruit was de gedachte geboren om Swarovski sieraden te gaan vervaardigen. Dit idee bleek bijzonder succesvol. Swarovski staat synoniem voor luxe goederen zoals haute couture, vele soorten juwelen, Swarovski pennen en Kristalglas beelden. In Wattens heeft Swarovski een eigen museum. In het museum staat alles in het teken van kristalbewerking en kristallen. Maak online de keuze uit de collectie Swarovski pennen.

Swarovski pennen online kopen

Timefortrends is officieel dealer van Swarovski pennen. Bij een totale bestelling vanaf 40 euro is verzending van uw Swarovski pennen gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. U kunt ook achteraf betalen via Afterpay. Maak uw keuze uit Swarovski kettingen, Swarovski armbanden en diverse Swarovski sieraden die zijn gemaakt met Swarovski Crystaldust.