ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Boeda to Boeda

Een regelmatig terugkerende en logische vergissing is Boeda to Boeda. De schrijfwijze van dit merk is eigenlijk even iets anders: namelijk Buddha to Buddha. We laten op deze pagina toch de producten zien die je zoekt! Timefortrends heeft een grote keuze in Buddha to Buddha. Uw aankoop wordt door ons met de grootste zorg behandeld. Bestelt u voor meer dan 40 euro in één order, dan is de verzending van uw Buddha to Buddha armband of Buddha tot Buddha ketting geheel gratis. Uw aankoop wordt feestelijk verpakt en wordt verzonden naar het adres van uw keus. Betaal achteraf via Afterpay.

Boeda to Boeda koopt je online

Wij hebben een ruime sortering Buddha to Buddha  Buddha to Buddha wordt primair op Bali gemaakt. Het begint echter allemaal gewoon in Nederland, namelijk op het hoofdkantoor in Amsterdam. Daar worden de ontwerpen van de sieraden gemaakt en daarna doorgestuurd naar de ambachtelijke vakmensen op Bali. Na perfectie van het fysieke ontwerp wordt er een mal gemaakt, die weer gevuld wordt met zuiver vloeibaar zilver (925). Als het zilver gestold is, wordt het armband, ketting of de Baddha to Buddha ring uit de mal gehaald en ambachtelijk, dus met de hand, geperfectioneerd. Bij elk sieraad van Buddha to Buddha kom je dit enorme vakmanschap weer tegen.

Boeda to Boeda koop je online bij Timefortrends

De producten van Boeda to Boeda (Buddha to Buddha) worden bezorgd op het adres van uw keuze en u heeft de mogelijkheid om later te betalen via Afterpay. U krijgt de beste mogelijk service en de scherpste prijs. Bestelt u voor meer dan 40 euro dan is de verzending van uw Buddha to Buddha helemaal gratis. Koop nu uw Buddha to Buddha bij Timefortrends.