ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Casio

Timefortrends is officieel dealer van Casio horloges. Een Casio horloge is verkrijgbaar in verschillende series zoals Casio G-Shock, Casio Edifice, Casio Lineage, Casio Masters of 'G' en Casio collection, het tradionele Casio horloge van oudsher. Elke serie Casio horloges heeft zijn eigen publiek. Een Casio horloge heeft de eigenschap dat deze digitaal uitgevoerd is en een zeer grote mate van schokbestendigheid kent. Een Casio horloge is verkrijgbaar in kunstof, resin en in staal. Bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending van het Casio horloge geheel gratis. 

Een Casio horloge online kopen?

Timefortrends is een officiële Casio dealer. Casio valt te onderscheiden in diverse series zoals G-Shock, Casio Collection, Casio Edifice, Casio Masters of 'G' en de nieuwste serie Casio Lineage. Elke serie Casio horloges heeft zijn eigen publiek. Casio horloges hebben de eigenschap dat deze allemaal digitaal uitgevoerd zijn en een zeer grote mate van schokbestendigheid kennen. Casio horloges zijn verkrijgbaar in kunstof, resin en in staal. Casio is een fabrikant die ooit begon onder de naam Kashio Seishanso. In 1967 zag het eerst Casio horloge het daglicht. Dit horloge had het nog niet eerder vervaardigde quartz uurwerk en het horloge beschikte over een lcd scherm. De ontwikkeling heeft sinds die tijd niet stilgestaan en Casio ontwikkelde, en ontwikkelt nog steeds, meer horloges die erg schokbestendig waren. Het verhaal gaat dat de uitvinder van de G-shock steeds een verdieping hoger moest gaan werken. Op het moment dat het Casio horloge niet meer kapot ging als hij het uit het raam liet vallen werd hij vriendelijk verzocht zijn spullen te pakken en het een verdieping hoger nog eens te proberen. 

Casio horloges koop je online 

Koop je Casio horloge online, koop je G-Schock of je Gravitymaster online! Welk Casio horloge je ook koopt je kan er zeker van zijn dat deze aan de strengste kwaliteits eisen voldoet. Of je nu een schokbestendige G-Shock koopt of een stalen Casio G-Shock Gravitymaster. je krijgt het beste voor een betaalbare prijs. Bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending gratis en jouw Casio horloge wordt op het adres van je keuze bezorgd. Spaar voor 'Florijnen'. Bij elke bestelling ontvang je een digitaal tegoed van 5% van de waarde van het bedrag dat je moet afrekenen. Deze kan je bij de volgende bestelling dan als (extra) korting dan in mindering brengen. Kijk voor meer info bij Casio-Europe.