ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Caso G-Shock Rangeman GW-9400-3ER

Caso G-Shock Rangeman GW-9400-3ER
€ 295,00
10 dagen
Helaas... Uitverkocht!
Gratis verzending!
Tip: Maak eerst een gratis account aan, dan heb je
direct € 5,- korting op deze bestelling!
  • Gratis verzending boven € 40,-
  • 30 dagen retourrecht
  • Achteraf betalen
  • Altijd een leuk cadeau als extra
Betaalwijzes
Met een account verdien je nu:

Bonus florijnen 1475

Casio G-Shock Rangeman GW-9400-3ER. Als het omgevingslicht afneemt, zal met draaien van de pols de display zeer helder en in kleur worden verlicht. Het horloge is tril en schokbestendig. De oplaadbare batterij wordt opgeladen door het (zon)licht. De wijzerplaat dient als lichtcel (Solar). U hoeft dus nooit de batterij te verwisselen. Dit mooie horloge is zendergestuurd (radiocontrolled) en geeft overal ter wereld de juiste tijd aan. Ook de zomer- en wintertijd wordt automatisch ingesteld. Dit horloge heeft ook een BarometerEen speciale sensor meet de luchtdruk (meetbereik: 260/1100 hPa) en geeft deze door middel van een symbool op het display weer. Op deze manier kunt u de weersverwachting aflezen. De Thermometer kan meten van -10 tot + 60 graden Celsius. Een ingebouwde richtingsensor (Kompas) detecteert het magnetische noorden. De Hoogtemeter kan maximaal een hoogte van 10.000 meter detecteren. Gegevensopslag voor hoogtemeter. In de gegevensopslag van het horloge kunnen (afhankelijk van het model) maximaal 40 hoogtegegevens worden opgeslagen en op ieder gewenst moment worden opgeroepen. Iedere gegevensset bestaat uit de gemeten hoogte in combinatie met de datum en het tijdstip. Bovendien worden behalve de afzonderlijke hoogtes ook de maximale en minimale hoogte binnen de meting opgeslagen. 


Zonsopgang- en ondergang Na invoer van de geografische positie kunnen de tijdstippen van zonsopgang en -ondergang voor elke datum worden weergegeven. De Wereldtijden-klokfunctie geeft de tijd in maximaal 29 verschillende tijdzones weer en de Stopwach kan meten in stappen van 1/100 seconden tot maximaal 1000 uur. De countdown-timers helpen u te herinneren aan speciale of terugkerende gebeurtenissen door op het ingestelde tijdstip een geluidssignaal af te geven. De tijd kan in een minutenpuls en tot maximaal 24 uur vooraf worden ingesteld Erg handig voor het dagelijks innemen van medicijnen of voor een intervaltraining. Het dagelijks alarm herinnert met een geluidssignaal op de ingestelde tijd aan terugkerende gebeurtenissen. Dit model heeft 5 onafhankelijke alarmen als flexibele geheugensteuntjes voor belangrijke afspraken. U hoeft zich nooit meer te verslapen dankzij de Snoozefunctie. U kunt ook de knopgeluiden naar keuze in- of uitschakelen. Ingestelde alarmen of countdowntimers zijn na uitschakeling van de knopgeluiden nog wel actief. Als de automatische kalender éénmaal is ingesteld dan geet het horloge altijd de juiste datum aan. Het horloge is instelbaar voor zowel 12-uurs als 24-uurs uitlezing. Dit stoere horloge is tot 200 meter waterdicht en weegt ca. 80 gram.


Alle functies nog even op een rijtje.: Volautomatische LED--verlichting, Schokbestendig, Lichtenergie (Solar), Zendergestuurd, Barometer, Thermometer, Kompas, Hoogtemeter, Zonsopgang en zonsondergang, Gegevenopslag voor Hoogtemeter, Wereldtijden, Stopwach/Chronograaf, Timer, 5 alarmen per dag, Snoozefunctie, Knopgeluiden, waterdicht tot 20 bar.

Extra informatie

Levertijd 10 dagen
Merk Casio
Garantie 2 jaar, op uurwerk
Geslacht Heren
Soort Chronograaf, Polshorloge
Tijdsaanduiding Digitaal
Kleur wijzerplaat Zwart
Materiaal kast Kunststof
Kastgrootte 55 mm
Kastdikte 17 mm
Materiaal band Kunststof
Kleur band Groen
Lengte van de band 22,5 cm
Type sluiting Gespsluiting
Kleur kast Groen
Vorm wijzerplaat Rond
Waterdicht Info 20 bar Duiken
Soort uurwerk Quartz
Soort glas Mineraal
Achterzijde horloge Deksel met schroefjes
Serie G-Shock