ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

CO88

Timefortrends is officieel dealer van het sieradenmerk CO88 sieraden. Je hebt de keuze uit diverse soorten CO88 sieraden. Kies uit de collectie van CO88 Armbanden, en COCO88 Kettingen. Vindt u de sieraden mooi? Koop dan uw favoriete CO88 sieraad online. Ook zijn is er een groot assortiment aan horloges. De horloges zijn erg simpel en trendy. De verzending is gratis en je hebt na aankoop 14 dagen ruil- of retourrecht. Spaar Florijnen voor extra korting. Wij garanderen u de best mogelijk service.

CO88 wordt geinspireeerd door de natuur

De ontwerpers van CO88 sieraden halen hun inspiratie uit de natuur. Dat kan je zien in de gebruikte materialen en vooral ook aan de gebruikte kleuren die de natuur vertegenwoordigd in al haar facetten. Dankzij het 'Mix en Mach' principe kan je gemakkelijk een aantal armbanden leuk combineren. CO88 Armbanden zijn er in vele variaties. CO88 kent affirmaties, dat zijn positieve boodschapen in de vorm van bijvoorbeeld bedels. Sieraden van CO88 zijn niet alleen prachtig om zelf te dragen maar het is ook een leuk idee om deze sieraden, die geluk zouden moeten brengen, als cadeau te geven. Er is ook een collectie armbanden van CO88 die voorzien zijn van geboorte stenen. De kralenarmbanden vullen jouw outfit aan met kleurige accenten en veel bedels hebben een waarheidsgetrouw spreukje.

Koop je CO88 sieraden online bij Timefortrends

Timefortrends is officieel dealer van het sieradenmerk CO88 sieraden. Je hebt de keuze uit diverse soorten CO88 sieraden. Kies uit de collectie van CO88 Armbanden, en CO88 Kettingen. Vindt u de sieraden mooi? Koop dan uw favoriete CO88 sieraad online. De verzending is gratis en je hebt na aankoop 14 dagen ruil- of retourrecht. Spaar Florijnen voor extra korting. U spaart 5% korting op elke bestelling. Wij garanderen u de best mogelijk service.