ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Fossil

Timefortrends is officieel dealer van Fossil horloges. Fossil horloges zijn er voor heren en dames. Bij een bestelling van een Dames of heren horloge van Fossil is de verzending gratis en u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen. 

Fossil horloge kopen

De Fossil collectie is een leuke samensmelting van het heden en van het verleden. Het merk heeft een hoog 'vintage' gehalte maar ook een geweldig eigentijdse uitstraling. De collectie is eigentiijds te noemen en zelfs elegant. Fossil is van nature een Amerikaans bedrijf die kleding en kledingaccessoires maakt. Het bedrijf onstond in 1984. Het karakter van Fossil bestaat uit een sterk herkenbaar design waaruit humor en creativiteit spreekt. Deze karaktereigenschappen zie je ook terugkomen in de kleding. De Fossil horlogelijn bestaat onder andere uit Fossil Georgia horloges, Fossil Jaqueline horloges, Fossil Chelsey horloges, Fossil Riley horloges, Fossil Cecile horloges, Fossil Tailer horloges, Fossil Stella horloges, Fossil Original Boyfriend horloges, Fossil Vintage Muse horloges, elke serie heeft zijn eigen prettige eigenschappen. Voor elke smaak is er een Fossil horloge.

Fossil horloges de nieuwste modellen

Met Fossil dames en herenhorloges hebben we wellicht één van de grootste merken in huis op het gebied van horloges. U kunt bij Timefortrends terecht voor een keur aan Fossil horloges. Door de snelle omloop van dit fantastische merk hebben we altijd de nieuwste modellen in huis, natuurlijk tegen de best concurrende prijs. Je hebt 2 jaar garantie op het uurwerk. Je moet het garantiebewijs dan wel goed bewaren.Voor de horloges die het nodig hebben doen we er een tooltje bij om te band in te korten. Bij aanvraag kunnen wij u hierover een youtube filmpje sturen.

Fossil horloges koop je online bij Timefortrends

Timefortrends is officieel dealer van Fossil horloges. Bij een bestelling van een Fossil-horloge is de verzending gratis, u heeft 14 dagen retourrecht dus u kunt uw Fossil horloge thuis bekijken en eventueel weer retoursturen. Dat geldt natuurlijk ook voor al onze andere merken horloges en sieraden. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten bij uw volgende bestelling. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen. Bij uw bestelling ontvangt u altijd een leuk cadeautje.