ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Alle herenhorloges

Alle herenhorloges

Timefortrends is officieel dealer van vele zeer bekende horlogemerken.  Bij een bestelling van een herenhorloge vanaf 40 euro is de verzending gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met Florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U kan deze Florijnen opsparen en bij uw volgende bestelling als extra korting weer in mindering brengen. Wij besteden grote aandacht aan de verzending van uw herenhorloge en bieden uitstekende service.

 

Quartz herenhorloges

Een quartz horloge moet exact op tijd lopen. Daarom zijn er zogenaamde elektronische oscillators gemaakt van stukjes kwartskristal. Dit stabiele materiaal heeft slechts een zeer weinig variërende frequentie bij verschillende temperaturen ensituaties. Ingewikkeld genoeg, maar met een paar eenvoudige logische schakelingen is een frequentiedeler te maken die de frequentie verlaagt naar 1 puls per seconde. En dat is precies wat we graag willen om het horloge exaxt op tijd te laten lopen. Al die ingewikkelde materie zit in elk quartz horloge. Het quartz horloge heeft daarom ook stroom nodig en dat is het zeer kleine batterijtje dat af en toe moet worden vervangen.  

Automaat Herenhorloges

Een horloge die als automaat of automatic horloge is uitgevoerd heeft een hoofdveer die we, zoals dat vroeger ook gebruikelijk was, moeten opwinden. Dat opwinden van deze hoofdveer kan op twee manieren. De eerste en meest voorlomende manier is dat de veer wordt opgewonden door de beweging van de pols, dan is het aan te bevelen dat een horloge minstens 10 uur per dag wordt gedragen. De tweede manier is het handmatig opwinden via de kroon, dat kan echter niet bij alle modellen. Dit staat bij de automaten-collectie vermeld. Een automaat functioneert ongeveer 41 uur als de veer helemaal opgewonden is. Mocht het voorkomen dat het horloge stil gaat staan dan kunt u met de kroon het horloge weer opwinden. Het kan dan zijn dat het horloge dan niet direct gaat lopen. De energie moet eerst nog naar het uurwerk overgebracht worden. Een beetje heen en weer bewegen kan helpen. De accuratesse van een automaat is anders dan bij een quartz horloge. Een automaat kan zo maar 30 seconden per dag voor- of achter lopen. Dit hangt o.a. van de vochtigheidsgraad en de temperatuur af. Hou het horloge , indien mogelijk, verwijderd van magnetische voorwerpen. Deze kunnen het herenhorloge voor- of achter doen lopen. 

Horloges voor heren koop je online

Alle modellen herenhorloges kan je kopen in de online webshop van Timefortrends. Bij een bestelling van een quartz Herenhorloge is de verzending gratis en u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt deze Florijnen als extra korting in mindering brengen bij uw volgende besteling. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook beslissen achteraf te betalen via Afterpay.

Enkele merken Quartz horloges

Enkle merken zijn:   Seiko  Esprit  Pulsar  Zinzi  Breil  Casio  ICE-Watch  Lorus  MAX  Fossil  OOZOO  Swarovski