Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Horloges met een beige wijzerplaat

Timefortrends heeft een groot aanbod in horloges met een beige wijzerplaat. De verzending van je horloge met beige wijzerplaat is geheel gratis bij een bestelling van minimaal 40 euro. Het horloge wordt altijd feestelijk verpakt en als je het horloge met een beige wijzerplaat tijdig bestelt heb je deze reeds de volgende dag is huis. 

Timefortrends verkoopt horloges met een beige wijzerplaat. Deze horloges hebben een beige achtergrond. Horloges met een beige wijzerplaat zijn niet afhankelijk van de kleur van het horlogebandje en horloges met een beige wijzerplaat combineren met vrijwel iedere outfit. Als je een horloge zoekt met een beige wijzerplaat heb je bij Timefortrends een grote keus

Wil je jouw horloge met beige wijzerplaat online bestellen?

Bij Timefortrends heb je een prima service en krijg je de beste kwaliteit en betaal je de laagste prijs voor je horloge met beige wijzerplaat. Je kan, als je nog niet helemaal zeker bent van je aankoop, besluiten om achteraf te betalen. Als je tijdig je horloge met beige wijzerplaat bestelt heb je deze reeds de volgende dag in huis. De verzending van je horloge is geheel gratis bij een bestelling van 40 euro of meer.