ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Boccia horloges

Boccia horloges

Timefortrends is officieel dealer van BOCCIA horloges. Bij een bestelling van een Dames of heren horloge van Boccia is de verzending gratis en u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen.

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Boccia horloges en allergie

Boccia horloges worden van puur titanium vervaardigd en zijn daarom min of meer anti-allergeen. De kans dat u een allergische reactie krijgt van titanium is daarom vrijwel nihil. Een ander groot voordeel van Boccia horloges is dat titanium een erg licht metaalsoort is. Een Boccia horloge weegt over het algemeen maar een paar gram. Verder wordt het horloge vervaardigd van zeer duurzame materialen zodat u jarenlang plezier heeft van uw Boccia horloge. Boccia dames- en herenhorloges hebben een afwijkende vormgeving en worden zeer gedetailleerd gemaakt en zijn daarom erg populair bij het grote publiek. Ongeveer 15% van de Nederlandse bevolking is allergisch voor meerdere metaalsoorten. Met name nikkel, chroom, kobalt en ook heel soms titanium. De bekendste is nikkelallergie dat in vrijwel al het voedsel en in de meeste metalen keukengerei voorkomt. De bekendste symptomen zijn jeuk, roodheid, korsten en zwellingen, bobbeltjes en huidschilfers. Als extra 'weetje' is het aardig om te weten dat vrouwen drie keer zo vaak vatbaar zijn voor allergische reacties als mannen. Naast Boccia horloges heeft Timefortrends meerdere merken zoals Seiko horloges, Pulsar horloges en Lorus horloges. 

Boccia horloges online kopen

Koop je Boccia horloge online bij Timefortrends. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft de keuze uit Boccia Damesmodellen en Boccia Herenmodellen. Regelmatig komen er nieuwe modellen Boccia horloges. Indien u uw Boccia horloges online bestelt bij Timefortrends ontvangt u 'Florijnen'. Met deze 'Florijnen' ontvangt u een tegoed van 5% die u eventueel bij uw volgende bestelling weer als (extra) korting in mindering kan brengen.