ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Breil Chronograaf Dames

Timefortrends is officieel dealer van Breil horloges. Breil chronograaf horloges voor Dames worden vanaf 1906 ontworpen in Italië en kent een groot aantal succesvolle introducties van nieuwe modellen zoals de Manta en iedereen kent de kreet "Don't touch my Breil!". Bij een bestelling van een Breil-horloge is de verzending gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor extra korting. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen. Wij garanderen u de best mogelijke service.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Breil horloges geschiedenis

Breil is het lifestyle-merk van de Binda Group, de grootste horloge- en sieradenproducent van Italië, die in 2006 haar 100-jarige bestaan vierde. Het bedrijf werd in 1906 opgericht door Innocente Binda en wordt tegenwoordig geleid door Marcello en Simone Binda. Breil horloges kan bogen op een lange geschiedenis die begon toen Innocente Binda in een klein plaatsje aan het Lago Maggiore bij Milaan een horlogewinkel opende. Door de jaren heeft is Breil goed voor een aantal venieuwingen en innovaties. Zo is er in 1979 de introductie van het Beaubourg-horloge, Beaubourg is het tv-model van het jaar 2016, het begin van de mode van “button-down” bandjes. Breil creëert in 1994 de unisex-stijl voor horloges en noemt deze Manta: het eerste herenhorloge voor de vrouwenpols.

Nieuwe positionering van Breil

De nieuwe positionering is ook zichtbaar in de advertenties, waarin de Breil-vrouw het symbool wordt van suprematie in de strijd tussen de seksen. In de latere jaren 1990 blijft Breil zich richten op de vrouw. “Take what you want but not my Breil” wordt het motto van krachtige vrouwelijkheid. In 2002 wordt Breil op de Nederlandse markt geïntroduceerd en start het “Don’t Touch my Breil”-tijdperk. Niet zomaar een kreet maar een hele filosofie, weerspiegeld in een product met een perfecte integratie van elk afzonderlijk element. De samensmelting van vormen en de contrastwerking van licht zijn de onmisbare elementen van de “Kult”-stijl. Met de campagne die in 2010 van start gaat met de slogan “If only my Breil could talk” zoekt Breil weer nadrukkelijk de kant van de mannen.

Een Breil Dameshorloge koop je online bij Timefortrends

Koop je Breil chronograafhorloge voor Dames online bij Timefortrends. Maak een keuze uit de grote collectie. Regelmatig wordt de collectie uitgebreid met nieuwe modellen. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft de mogelijkheid later te betalen. Timefortrends zet het Breil horloge alvast voor u op tijd en pakt uw Breil horloge feestelijk in. Bestel nu uw Breil horloge online en ontvang het horloge de volgende werkdag in huis. Naast Breil vertegenwoordigt Timefortrends meerdere grote merken zoals Seiko, Pulsar, Lorus, Fossil en anderen. Tevens heeft Timefortrends een grote collectie kinderhorloges.