ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Breil Herenhorloges

Breil Herenhorloges

Timefortrends is officieel dealer van Breil horloges. Timefortrends heeft alle Breilmodellen op vooraad. Er zijn Breil Dameshorloges en Breil Herenhorloge. Breil horloges kenmerken zich door de speclale vormgeving. De eigenaar zegt niet voor niets 'Don't touch my Breil!' U heeft 14 dagen retourrecht en u kunt ervoor kiezen later te betalen. Spaar voor 'Florijnen' U ontvangt dan een tegoed van 5% van de aankoopwaarde die u bij een latere bestelling in mindering kan brengen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Breil horloges

Breil is het lifestyle-merk van de Binda Group, de grootste horloge- en sieradenproducent van Italië, die in 2006 haar 100-jarige bestaan vierde. Het bedrijf werd in 1906 opgericht door Innocente Binda en wordt tegenwoordig geleid door Marcello en Simone Binda. Breil horloges kan bogen op een lange geschiedenis die begon toen Innocente Binda in een klein plaatsje aan het Lago Maggiore bij Milaan een horlogewinkel opende. Door de jaren heeft is Breil goed voor een aantal venieuwingen en innovaties. Zo is er in 1979 de introductie van het Beaubourg-horloge, Beaubourg is het tv-model van het jaar 2016, het begin van de mode van “button-down” bandjes. Breil creëert in 1994 de unisex-stijl voor horloges en noemt deze Manta: het eerste herenhorloge voor de vrouwenpols. De nieuwe positionering is ook zichtbaar in de advertenties, waarin de Breil-vrouw het symbool wordt van suprematie in de strijd tussen de seksen. In de latere jaren 1990 blijft Breil zich richten op de vrouw. “Take what you want but not my Breil” wordt het motto van krachtige vrouwelijkheid. In 2002 wordt Breil op de Nederlandse markt geïntroduceerd en start het “Don’t Touch my Breil”-tijdperk. Niet zomaar een kreet maar een hele filosofie, weerspiegeld in een product met een perfecte integratie van elk afzonderlijk element. De samensmelting van vormen en de contrastwerking van licht zijn de onmisbare elementen van de “Kult”-stijl. Met de campagne die in 2010 van start gaat met de slogan “If only my Breil could talk” zoekt Breil weer nadrukkelijk de kant van de mannen.

Een Breil herenhorloge koop je online bij Timefortrends

Koop je Breil horloge voor heren online bij Timefortrends. Maak een keuze uit de grote collectie. Regelmatig wordt de collectie uitgebreid met nieuwe modellen. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft de mogelijkheid later te betalen. Timefortrends zet het Breil horloge alvast voor u op tijd en pakt uw Breil horloge voor heren feestelijk in. Bestel nu uw Breil horloge online en ontvang het horloge de volgende werkdag in huis. Naast Breil vertegenwoordigt Timefortrends meerdere merken zoals Seiko, Pulsar, LorusFossil en vele anderen. Tevens heeft Timefortrends een grote collectie kinderhorloges.