Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Casio G-Shock Gravitymaster horloges

Casio G-Shock Gravitymaster horloges

Timefortrends is officieel dealer van Casio horloges. Een Casio horloge is verkrijgbaar in verschillende series zoals Casio G-Shock, Casio Edifice, Casio Lineage, Casio Gravitymaster en Casio collection, het tradionele Casio horloge van oudsher. Elke serie Casio horloges heeft zijn eigen publiek. Een Casio horloge heeft de eigenschap dat deze digitaal uitgevoerd is en over het algemeen een zeer grote mate van schokbestendigheid kent. Een Casio horloge is verkrijgbaar in kunstof, resin en in staal. Bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending van het Casio horloge geheel gratis.

Kijk voor meer Casio-series  | Casio G-Shock | Casio Edifice | Casio Gravitymaster | Casio Sporthorloges | Casio Collection | Casio Lineage

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Casio G-Shock Gravitymaster horloge online bestellen

Timefortrends is officieel dealer van Casio G-Shock Gravity-Master horloges. Bij bestelling van een Casio Gravitymaster is de verzending gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U mag deze florijnen opsparen of in de afrekenmodule direct verrekenen. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen. Bij uw bestelling ontvangt u altijd een leuk cadeautje.

Casio G-Shock Gravitymaster pilotenserie

De Casio G-Shock Gravitymaster Collection is samen met piloten van de Royal Air Force tot in de kleinste details ontwikkeld om in de cockpit te worden gebruikt. Perfect verwerkte materialen van uitstekende kwaliteit, markant design en innovatieve technologie. Een onmisbare begeleider tussen hemel en aarde. Niet alleen voor piloten. Er zit een uitgebreide handleiding in de Engelse taal bij het horloge ingesloten. Een Casio G-sHock Gravitymaster kent vele mogelijkheden. Naast de schokbestendigheid kan het horloge een thermometer of een bijvoorbeel een kompas 'aan boord' hebben. Standaar zit er in het Casio horloge al verlichting, 5 alarmen, een countdowntimer, knopgeluiden en snoozefunctie.

Casio G-Shock Gravitymaster instellen

Indien je overweegt om een Casio G-Shock Gravitymaster aan te schaffen hou er dan wel rekening mee dat je vanuit de Engelse taal, of (heel soms) mogelijk Nederlandse taal via het internet, zelf het horloge moet kunnen instellen. Dat mag je van de eigenaar van een dergelijk mooi horloge verwachten. Meestal is dat niet zo moeilijk. maar u heeft er wel geduld voor nodig. Over het algemeen staan ze, ondanks het feit dat de tijd vaak onjuist is, in de basis wel goed ingesteld. U hoeft dan alleen maar de woonplaats goed te zetten (Uw woonplaats = woonplaats Parijs) en u moet de zomer- en wintertijd aan- of juist uitzetten (DST), soms kan deze op 'automatisch' gezet worden. U zult zien dat na deze paar handelingen het horloge naar de juiste tijd zal gaan.