ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Casio G-Shock

Casio G-Shock

Timefortrends is officieel dealer van Casio horloges. Een Casio horloge is verkrijgbaar in verschillende series zoals Casio G-Shock, Casio Edifice, Casio Lineage, Casio Masters of 'G' en Casio collection, het tradionele Casio horloge van oudsher. Elke serie Casio horloges heeft zijn eigen publiek. Een Casio horloge heeft de eigenschap dat deze digitaal uitgevoerd is en een zeer grote mate van schokbestendigheid kent. Een Casio horloge is verkrijgbaar in kunstof, resin en in staal. Bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending van het Casio horloge geheel gratis.

Kijk voor meer Casio-series  | Casio G-Shock | Casio Edifice | Casio Gravitymaster | Casio Sporthorloges | Casio Collection | Casio Lineage |

Casio G-Shock online geschiedenis

Timefortrends is officieel dealer van Casio G-Shock-horloges. Bij bestelling van een Casio G-Shock horloge is de verzending gratis. De G-Shock begon ooit als de droom van een jonge technicus die een horloge wilde maken dat zelfs niet kapot zou gaan na een valpartij. Dit was allemaal in een tijd dat horloges nog werden gezien als kwetsbare instrumenten. De bewuste technicus, Kikuo Ibe, was destijds hoofd horlogeontwerper bij Casio. In 1981 werd een speciaal team met slechts drie leden samengesteld om de droom van Ibe werkelijkheid te maken. Aanvankelijk streefde het team het zogenaamde 'Triple 10'-concept na: bestendigheid tegen een valhoogte van 10 meter, bestendigheid tegen een waterdruk van 10 bar en een batterij die 10 jaar meegaat. Het bleek een bijna onmogelijke missie te zijn. Zowel fysiek als mentaal uitgeput van het maandenlange harde werk begon het team te vrezen dat ze met het project een doodlopende weg waren ingeslagen. Precies op dat dode punt werd Ibe's aandacht getrokken door spelende kinderen in een park. Hij realiseerde zich dat wat voor kracht er ook wordt uitgeoefend op een rubberen bal, deze nooit doordringt tot het binnenste van de bal. Dankzij deze observatie begon het team aan de ontwikkeling van een horloge met een holle structuur waarin de module enige bewegingsvrijheid heeft. Na meer dan 200 prototypes had het team het eindelijk voor elkaar: een schokbestendige structuur. Zo'n twee jaar nadat het team met het project was gestart, kwam de eerste G-Shock, de DW5000, in 1983 op markt. Sinds dat moment heeft de G-SHOCK allerlei ontwikkelingen doorgemaakt, maar de basisstructuur is nooit veranderd. G-Shocks en andere series Casio horloges zijn in tientallen modellen en kleuren verkrijgbaar.

Casio G-Shock kopen bij Timefortrends

Zoals je al hebt kunnen constateren... ze kunnen tegen een stootje. Ook zijn alle modellen waterdicht en zijn ook allemaal digitaal uitgevoerd. Een sporthorloge met een zeer stoer uiterlijk bij uitstek! Veel plezier met je G-Shock. Indien je overweegt om een G-Shock aan te schaffen hou er dan wel rekening mee dat je vanuit de Engelse taal, of (heel soms) mogelijk Nederlandse taal via het internet, zelf het horloge moet kunnen instellen. Dat mag je van de eigenaar van een dergelijk mooi horloge verwachten. Meestal is dat niet zo moeilijk. maar je heeft er soms een beetje geduld voor nodig. Over het algemeen staan de Casio horloges, ondanks het feit dat de tijd vaak onjuist is, wel goed ingesteld. U hoeft dan alleen maar de woonplaats goed te zetten (Uw woonplaats = woonplaats Parijs) en u moet de zomer en wintertijd aanzetten (DST), soms kan deze op 'automatisch' gezet worden. U zult zien dat na deze paar handelingen het horloge naar de juiste tijd zal gaan. Er zit natuurlijk een uitgebreide handleiding bij het horloge van uw keuze. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U mag deze florijnen opsparen of in de afrekenmodule verrekenen. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen. Bij uw bestelling ontvangt u altijd een leuk cadeautje.