Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Cluse horloges

Cluse horloges

Timefortrends is officieel dealer van Cluse horloges. De Cluse horlogecollectie bestaat uit meerdere series zoals bijvoorbeeld La Bohème, Minuit, La Vedette, La Roche, La Garçonne enTriomphe. Cluse horloges zijn voor mensen die de schoonheid in eenvoud kunnen zien, de kunst van het weglaten kunnen waarderen. Bij eenvoud gaat het om balans, trouw aan jezelf en verfijning. Cluse horlogedragers zijn gefocust op zaken die echt belangrijk zijn in het leven. Cluse horloges staan voor minimalisme en elegantie. U heeft 14 dagen recht op retour en wij garanderen u de best mogelijke service.

Cluse horloges eenvoud en balans

Cluse horloges gaat over mensen die de schoonheid kunnen zien van het weglaten. Die de eenvoud kunnen combineren met verfijning, trouw aan jezelf, vrij van afleiding en gefocust zijn op de echt belangrijke zaken in het leven. Cluse staat voor elegantie en minimalisme, voor die mensen die met hun stijl bezig zijn. Horloges van Cluse brengen het beste van je naar boven en zorgen ervoor dat je outfit echt helemaal voldoet aan je eisen. Cluse horloges staan stil bij jouw mooiste momenten en zijn tijdlooos door hun eenvoud.

Cluse horloges zijn er in series

De Cluse horlogecollectie bestaat uit meerdere series zoals bijvoorbeeld La Bohème, Minuit, La Vedette, La Roche, La Garçonne enTriomphe. Alle series kenmerken zich door eenvoud en minimalisme. Allen bijzonder vormgegeven. Cluse horlogedragers zijn gefocust op zaken die echt belangrijk zijn in het leven, dat begint met het kiezen van het juiste Cluse-horloge.

Koop je Cluse-horloge online bij Timefortrends

Timefortrends is officieel dealer van Cluse horloges. Cluse horloges zijn voor mensen die de schoonheid in eenvoud kunnen zien, de kunst van het weglaten kunnen waarderen. Bij eenvoud gaat het om balans, trouw aan jezelf en verfijning.  Cluse horloges staan voor minimalisme en elegantie. U heeft 14 dagen recht op retour en wij garanderen u de best mogelijke service. uw Cluse-horloge wordt afgeleverd op het adres van uw keuze en u heeft twee jaar garantie op het uurwerk.