ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

CO88 horloges

Timefortrends is officieel dealer van CO88 horloges. De horloges van CO88 zijn ontstaan uit passie en liefde, geïnspireerd door de wonderen der natuur. Door de perfecte combinatie van de gebruikte materialen komt de horlogecollectie van CO88 tot leven. Elk horloge dat wordt gedragen zal zorgen voor voorspoed en geluk, daar staan de cijfers 88 voor. U heeft twee jaar garantie op het uurwerk en 14 dagen recht op retour. Wij garanderen u de best mogelijke service.

CO88 Horloges

CO88 horloges zijn onstaan door de pure liefde en passie voor de wonderen van de natuur. Door de juiste combinatie van de diverse materialen uit de natuur en het gebruik van de juiste kleuren komt elk CO88 horloge tot leven. Enkel de beste materialen worden gebruikt voor deze bijzondere ambachtelijke horloges. De CO88 horloges zijn ontworpen voor vrouwen die het leven kunnen waarderen en die de ziel van de natuur kunnen waarderen. Elke horloge zal voorspoed en geluk brengen aan de drager, daar staat nummer 88 voor.

CO88 horloge koop je online 

Timefortrends is officieel dealer van CO88 horloges. De horloges van CO88 zijn ontstaan uit passie en liefde, geïnspireerd door de wonderen der natuur. Door de perfecte combinatie van de gebruikte materialen komt de horlogecollectie van CO88 tot leven. Elk horloge dat wordt gedragen zal zorgen voor voorspoed en geluk, daar staan het nummer 88 voor. U heeft twee jaar garantie op het uurwerk en 14 dagen recht op retour. Wij garanderen u de best mogelijke service.