ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Coolwatch horloges

Coolwatch horloges

Timefortrends is officieel dealer van Coolwatch horloges. Een Coolwatch horloge is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals meisjes- en jongensmodellen. De meisjes Coolwach horloges zijn vaak voorzien van zirkonia's en worden geleverd in vrolijke kleuren. Elke uitvoering van een Coolwatch horloge heeft zijn eigen publiek, daarom is de collectie zeer divers. Een Coolwatch horloge is een echt trendy en super kinderhorloge die in veel spannende kleuren verkrijgbaar is. Een Coolwach horloge is verkrijgbaar in een stalen- en kunstof uitvoering. Bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending van het Coolwatch horloge geheel gratis.

Coolwatch Kinderhorloges

Timefortrends is officieel dealer van Coolwatch kinderhorloges. Deze kinderhorloges zijn met recht 'cool' te noemen. Coolwatch is op dit moment wellicht het meest bekende kinderhorlogemerk in Nederland. De horloges zijn helemaal hip en happening en zijn verkrijbaar in vele uitvoeringen. Geef uw kind een Coolwatch en er zijn goede afspraken te maken over het 'op tijd' weer in huis zijn. Een Coolwatch horloge geeft uw kind net dat extra charisma en andere kinderen zullen jaloers zijn op dat mooie Coolwatch horloge. Dus het Coolwatch horloge thuis laten als er gegympt moet worden! Coolwatch horloges worden gemaakt onder de vlag van Prisma

Kinder horloges, Coolwatch collectie

Leren klok kijken kan vaak lastig zijn. Het kind moet in zijn ontwikkeling zover zijn dat het begrijpt hoe het systeem van de uren en minuten werkt. Let bij het kopen van een horloge op hoe de uren worden weergegeven. Is dat met cijfers of met streepjes? Het kind dat zich al verder heeft ontwikkelt kan wellicht met streepjes prima uit de voeten terwijl een ander kind zover nog niet is en beter een horloge met cijfers kan krijgen. Met een Coolwatch horloge kan het kind leren zich aan de tijd te houden. Met waterdichte Coolwatch horloges kan er zelfs mee gezwommen worden. Er is een serie Coolwatch kinderhorloges die met een flexibele band zijn uitgerust. Vaak zijn de wijzerplaten van het horloge met een vrolijke afbeelding uitgerust.

Coolwatch Kinderhorloges online kopen

Bij een bestelling vanaf 40 euro is de verzending van het Coolwatch gratis. U heeft 30 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u 5% korting op al onze produkten. U mag deze florijnen opsparen en bij een latere bestelling als extra korting verrekenen. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden en u kunt er ook voor kiezen achteraf te betalen.