ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Daniel Wellington Herenhorloges

Daniel Wellington Herenhorloges

Timefortrends is officieel dealer van Daniel Wellington horloges. Een Daniel Wellington horloge is online verkrijgbaar in dames- en herenhorloges en kenmerkt zich onder andere door de de grote variatie aan bijzondere horlogebanden. Daniel Wellington horloges minimalistisch qua vormgeving. Horlogebanden zijn ook los verkrijgbaar. Daniel Wellington horloges kennen 2 jaar garantie op het uurwerk. Wij garanderen u de best mogelijke service. Het horloge wordt bezorgd op het adres van uw keuze.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Daniel Wellington Herenhorloge kopen

Het was een toevallige ontmoeting tussen Filip Tysander, de oprichter van het horlogemerk en een onberispelijk geklede man die een ingetogen stijl vertoonde. Deze man was Daniel Wellington. Daniel Wellington droeg bij voorkeur echte vintage horloges met een oude 'verweerde' NATO-band. Filip was sterk onder de indruk van zijn nieuwe vriend en raakte zo geinspireerd dat hij besliste zijn eigen horlogelijn te beginnen. Een minimalistisch en subtiel design met verwisselbare banden die een groot publiek zou aanspreken. Na vele jaren is nog steeds zo dat de horloges van Daniel Wellington zich volledig onderscheiden van andere merken horloges. Daniel Wellington onderscheidt zich in damesen herenhorloges en kan je beschouwen als je perfecte partner. Combineer je horloge met een pak, een klassiek shirt of een nonchalante jeans met T-shirt. Kies uit een zilveren of roze-gouden wijzerplaat met een NATO- of leren band en vergeet niet dat je de band in slechts enkele seconden wisselt voor een totaal nieuwe look.

Daniel Wellington online & NATO-Banden

De Britse marine was in de jaren 70 de eerste die NATO-banden gebruikte en sindsdien is de NATO-band sterk ontwikkeld. Daniel Wellington biedt een ruime collectie tijdloze banden aan die jouw je unieke uitstraling kan geven. Je kan je band aanpassen aan je outfit en je humeur van die dag. Je hebt de gelegenheid om eventueel voor elke dag van de week een ander horloge samen te stellen.

Daniel Welling Herenhorloges koop je online

Bij Timefortrends heb je 14 dagen bedenktijd en kan je het Daniel Wellington herenhorloge altijd terugsturen of omruilen. Bij een bestelling vanaf 40 euro is de verzending van uw Daniel Wellington horloge gratis. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u 5% korting op al onze produkten. U kan deze florijnen opsparen en bij een latere bestelling als extra korting verrekenen. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden en u kunt er ook voor kiezen achteraf te betalen. Kijk voor meer info ook even op de site van Daniel Wellington.