ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Danish Design horloges

Danish Design horloges

Timefortrends is officieel dealer van Danish Design horloges. Een Danish Design horloge is online verkrijgbaar in dames- en herenhorloges en kenmerkt zich onder andere door de grote eenvoud en daardoor juist de grote aantrekkingskracht. Vaak is het horloge uit titanium vervaardigd om allergische reacties te vermijden. Danish Design horloges kennen 2 jaar garantie op het uurwerk en u heeft 14 dagen bedenktijd.

Danish Design horloge kopen?

Welkom in de wereld van Danish Design, Pure 'Scandenavian style'. Het logo met de 'dubbele D' op elk Danish Design horloge is het symbool van het unieke design. Danish Design horloges combineren technologie met het exclusieve design, de geometrische vormen, de prachtige modellen, de duidelijke, strakke lijnen en de kunst van het weglaten. Het karakteristieke van Danish Design is de simpele elegantie, stijlvol en tijdloze uitstraling. De uitgebreide collectie bestaat uit dames-en herenhorloges van titanium of staal, met stalen, titanium of lederen band. Veel horloges en sieraden worden gemaakt van Titaan of Titanium. Deels omdat het mooi, sterk en zeer licht is en deels omdat het materiaal anti-allergeen is. Mensen die snel allergische reacties krijgen van staal of zilver of zelfs nikkel kunnen met titaan van dit probleem verlost zijn, al hoeft dat niet altijd. Sporadisch komt het voor dat iemand allergisch is voor titanium. 

Danish Design horloges en allergische reacties

Ongeveer 15% van de Nederlandse bevolking is allergisch voor meerdere metaalsoorten. Met name nikkel, chroom, kobalt en ook heel soms titanium. De bekendste is nikkelallergie dat in vrijwel al het voedsel en in de meeste metalen keukengerei voorkomt. De bekendste symptomen zijn jeuk, roodheid, korsten en zwellingen, bobbeltjes en huidschilfers. Als extra 'weetje' is het aardig om te weten dat vrouwen drie keer zo vaak vatbaar zijn voor allergische reacties als mannen. Naast Danish Design horloges heeft Timefortrends meerdere merken zoals Seiko horloges, Pulsar horloges en Lorus horloges. 

Danish Design horloge online kopen

Koop je Danish Design horloge online bij Timefortrends. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft de keuze uit Danish Design Damesmodellen en Danish Design Herenmodellen. Regelmatig komen er nieuwe modellen Danish Design horloges. Indien u uw Danish Design horloges online bestelt bij Timefortrends ontvangt u 'Florijnen'. Met deze 'Florijnen' ontvangt u een tegoed van 5% die u eventueel bij uw volgende bestelling weer als (extra) korting in mindering kan brengen.