Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Esprit Kinderhorloges

Esprit Kinderhorloges

Timefortrends is officieel dealer van Esprit horloges. Een Esprit horloge is online verkrijgbaar in dames-,heren, en kinderhorloges en kenmerkt zich onder andere door de trend die gevolgd wordt door de ontwerpers van deze mooie horloges. Esprit horloges voor jongens en meisjes zijn trendy, subtiel en voor de jongens toch weer stoer vormgegeven. Een Esprit horloge is een echte kinderaccessoire die in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Esprit horloges kennen 2 jaar garantie op het uurwerk en u heeft 14 dagen bedenktijd.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Esprit kinderhorloge kopen?

Esprit kinderhorloges zijn echte 'trend' horloges en hebben een mooi design. De kinderhorloges worden gemaakt van de beste kwaliteit materialen en zijn verkrijgbaar in meerdere populaire kleuren zoals zilverkleurig, rosékleurig en goudkleurig. Vaak zijn de kinderhorloges voorzien van Zirkonia's die je horloge nog meer laten schitteren. Je kan het Esprit horloge zien als een echte kinderaccessoire. Ieder seizoen presenteert Esprit een aantal nieuw vormgegeven kinderhorloges. Timefortrends is een officiële Esprit-dealer. Bestel daarom nu je Esprit horloge online. 

Esprit horloge voor kinderen - leren klok-kijken

Leren klok-kijken kan vaak lastig zijn. Het kind moet in zijn ontwikkeling zover zijn dat het begrijpt hoe het systeem van de uren en minuten werkt. Let er bij het kopen van een horloge op hoe de uren worden weergegeven. Is dat met cijfers of met streepjes? Het kind dat zich al verder heeft ontwikkeld kan wellicht met 'streepjes' prima uit de voeten terwijl een ander kind zover nog niet is en beter een horloge met cijfers kan krijgen. Met een Esprit horloge kan het kind leren zich aan de tijd te houden. Met waterdichte Esprit horloges kan er zelfs mee gezwommen worden. Er zijn Esprit kinderhorloges die met een flexibele band zijn uitgerust. Vaak zijn de wijzerplaten van het horloge met een vrolijke, kleurige of een stoere afbeelding uitgerust.

Esprit kinderhorloges online kopen

Koop je Esprit kinderhorloge online bij Timefortrends. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft vereder de keuze uit Esprit Damesmodellen en Esprit Herenmodellen. Regelmatig komen er nieuwe modellen Esprit kinderhorloges. Indien je jouw Esprit kinderhorlogehorloge online bestelt bij Timefortrends ontvangt u 'Florijnen'. Met deze 'Florijnen' ontvangt u een tegoed van 5% die u eventueel bij uw volgende bestelling weer als (extra) korting in mindering kan brengen.