ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Casio G-Shock horloges

Casio G-Shock horloges

Timefortrends is officieel dealer van Casio G-Shock horloges. Elke G-shock wordt gratis verzonden, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Time For Trends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd vppr 5% korting op al onze produkten. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen. Bij uw bestelling ontvangt u altijd een leuk cadeautje. 

 

Casio G-Shock kopen

De G-Shock begon ooit als de droom van een jonge technicus die een horloge wilde maken dat zelfs niet kapot zou gaan na een valpartij. Dit was allemaal in een tijd dat horloges nog werden gezien als kwetsbare instrumenten. De bewuste technicus, Kikuo Ibe, was destijds hoofd horlogeontwerp bij CASIO. In 1981 werd een speciaal team met slechts drie leden samengesteld om de droom van Ibe werkelijkheid te maken. Aanvankelijk streefde het team het zogenaamde 'Triple 10'-concept na: bestendigheid tegen een valhoogte van 10 meter, bestendigheid tegen een waterdruk van 10 bar en een batterij die 10 jaar meegaat. Het bleek een bijna onmogelijke missie te zijn. Zowel fysiek als mentaal uitgeput van het maandenlange harde werk begon het team te vrezen dat ze met het project een doodlopende weg waren ingeslagen. Precies op dat dode punt werd Ibe's aandacht getrokken door spelende kinderen in een park. Hij realiseerde zich dat wat voor kracht er ook wordt uitgeoefend op een rubberen bal, deze nooit doordringt tot het binnenste van de bal. Dankzij deze observatie begon het team aan de ontwikkeling van een horloge met een holle structuur waarin de module enige bewegingsvrijheid heeft. Na meer dan 200 prototypes had het team het eindelijk voor elkaar: een schokbestendige structuur. Zo'n twee jaar nadat het team met het project was gestart, kwam de eerste G-SHOCK, de DW5000, in 1983 op markt. Sinds dat moment heeft de G-Shock allerlei ontwikkelingen doorgemaakt, maar de basisstructuur is nooit veranderd. G-Shocks zijn in tientallen modellen en kleuren verkrijgbaar. Zoals je al gelezen hebt... ze kunnen tegen een stootje. Ook zijn alle modellen waterdicht en zijn ze ook allemaal digitaal uitgevoerd. Een sporthorloge met een zeer stoer uiterlijk bij uitstek! Veel plezier met je G-Shock. Wil je liever een andere Casio dat kan dat natuurlijk ook.

Casio G-Shock horloge handleiding

Er zit een uitgebreide handleiding in de Engelse taal bij het horloge ingesloten. Indien je overweegt om een G-SHOCK aan te schaffen hou er dan wel rekening mee dat je vanuit de Engelse taal, of (heel soms) mogelijk Nederlandse taal via het internet, zelf het horloge moet kunnen instellen. Dat mag je van de eigenaar van een dergelijk mooi horloge verwachten. Meestal is dat niet zo moeilijk. maar u heeft er soms wat geduld voor nodig. Over het algemeen staan ze, ondanks het feit dat de tijd vaak onjuist is, wel goed ingesteld. U hoeft dan alleen maar de woonplaats goed te zetten (Uw woonplaats = woonplaats Parijs) en u moet de zomer en wintertijd aanzetten (DST op 'On'), soms kan deze op 'automatisch' gezet worden. Daarna kunt u meestal kiezen voor een 12-uurs of een 24 uurs uitlezing. U zult zien dat na deze paar handelingen het horloge naar de juiste tijd zal gaan.

Casio G-shock horloge koop je online bij Timefortrends 

Koop je Casio horloge online, koop je G-Schock online! Welk Casio horloge je ook koopt je kan er zeker van zijn dat deze aan de strengste kwaliteits eisen voldoet. Of je nu een schokbestendige G-Shock koopt of een stalen Casio G-Shock Gravitymaster, je krijgt het beste voor een betaalbare prijs. Bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending gratis en jouw Casio horloge wordt op het adres van je keuze bezorgd. Spaar voor 'Florijnen'. Bij elke bestelling ontvang je een digitaal tegoed van 5% van de waarde van het bedrag dat je moet afrekenen. Deze kan je bij de volgende bestelling dan als (extra) korting dan in mindering brengen. Kijk voor meer info bij Casio-Europe.