ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Garmin horloge

Garmin horloge

Timefortrends is officieel dealer van Garmin Sporthorloges. Garmin horloges en smartwatches bezitten zeer krachtige technologie. Garmin combineert GPS-navigatie en recreatieve horloges met kwaliteit en innovatie. Deze horloges zijn bedoeld voor atleten, sporters en professionals. Er kan vertrouwd worden op de juiste werking tijdens de meest veeleisende omstandigheden op de technologieën van Garmin. Garmin sporthorloges en smartwatches worden gebruikt door piloten, zeilers, hardlopers en avonturiers. Deze horloges zijn vaak voorzien van GPS, hartslagmeter, coloriemeter, muziek-mogelijkheden, instelbare wijzerplaten en nog veel meer innovatieve ontwikkelingen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Garmin horloges en smartwatches

Garmin produceerde oorspronkelijk navigatie voor auto's en vliegtuiegn. later werd er ook navigatie ontwikkeld voor wandelaars en fietsers. Vandaag de dag is Garmin één van de grootste fabrikaten van GPS-apparten ter wereld. Er worden navigatiemiddelen ontwikkeld voor partuclieren en voor het bedrijfsleven.

Navigatie via Garmin horloges

Garmin navigatie is vaak een noodzaak voor wandelaars, fietsers en hikers. Met de Garmin navigatieapparaten kom je altijd waar je heen wilt. Tijdens de Golfoorlog is de op dit moment gebruikte software voor deze navigatieapparaten ontwikkeld. Er zijn veel Garmin Smartwatches met uitgebreide kaarten. Garmin horloges zijn multifunctioneel. Behalve het registeren van de tijd kunnen deze horloges de afstand, je hartslag en het aantal genomen stappen meten. Deze horloges worden dan ook veel gebruikt voor golf, zwemmen of andere outdoor activiteiten. Voor de avonturiers die houden van survivaltochten zitten er in veel modellen een GPS ontvanger. Alle horloges kunnen verbinding maken met je computer, smartphone of tablet zodat je je resultaten kunt bijhouden.

Activity trackers, een nieuw en slim apparaat

De Activitytracker is een nieuw en slim apparaat die in staat is om met behulp van sensoren te meten hoeveel stappen je zet en in staat is om te registreren hoeveel je beweegt. Op deze wijze is het mogelijk om uit te rekenen hoeveel calorieën je hebt verbruikt. Ook zwem- en fietsactiviteiten zijn op deze wijze goed te meten. Met de smartphone of je tablet zijn de resultaten uit te lezen.

Garmin horloges en Smartwaches koop je online bij Timefortrends

Koop je Garmin horloge of Smarwatch bij je Garmindealer online. Kijk naar de mate van uw sportieve activiteiten en maak een overwogen keuze uit de vele beschikbare modellen. In het kort beschikt een Garmin mogelijk over de volgende functies: muziek, hartslagmeter, kleurendisplay, een prestatie widget, Grouptrac, draadloze sensoren, GPS, voorgeladen kaarten, connected functies, rondtrip en data overlays.