ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Garmin Quatix Watersporthorloges

Garmin Quatix Watersporthorloges

Timefortrends is officieel dealer van Garmin Sporthorloges. Garmin Quantix horloges zijn bedoeld voor watersporters, atleten, sporters en professionals. Er kan vertrouwd worden op de juiste werking tijdens de meest veeleisende omstandigheden op de technologieën van Garmin. Garmin sporthorloges en smartwatches worden gebruikt door piloten, zeilers, hardlopers en avonturiers. Deze horloges zijn vaak voorzien van GPS, hartslagmeter, coloriemeter, muziek-mogelijkheden, instelbare wijzerplaten en nog veel meer innovatieve ontwikkelingen. Garmin Quantix horloges zijn speciaal ontworpen voor gebruik op het water en o.a. te koppelen met compatibele Garmin kaartplotters en andere toestellen om de stuurautomaat op afstand te bedienen, waypoints op afstand te markeren, gegevens te streamen, hulpfuncties bij wedstrijdzeilen te gebruiken en nog veel meer.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Garmin Quatix smartwatches

Garmin produceerde oorspronkelijk navigatie voor auto's en vliegtuiegn. later werd er ook navigatie ontwikkeld voor wandelaars en fietsers. Vandaag de dag is Garmin één van de grootste fabrikaten van GPS-apparten ter wereld. Er worden navigatiemiddelen ontwikkeld voor partuclieren en voor het bedrijfsleven.

Garmin horloges met GPS

Garmin navigatie is vaak een noodzaak voor wandelaars, fietsers en hikers. Met de Garmin navigatieapparaten kom je altijd waar je heen wilt. Tijdens de Golfoorlog is de op dit moment gebruikte software voor deze navigatieapparaten ontwikkeld. Er zijn veel Garmin Smartwatches met uitgebreide kaarten. Garmin horloges zijn multifunctioneel. Behalve het registeren van de tijd kunnen deze horloges de afstand, je hartslag en het aantal genomen stappen meten. Deze horloges worden dan ook veel gebruikt voor golf, zwemmen of andere outdoor activiteiten. Voor de avonturiers die houden van survivaltochten zitten er in veel modellen een GPS ontvanger. Alle horloges kunnen verbinding maken met je computer, smartphone of tablet zodat je je resultaten kunt bijhouden.

Garmin Quatix speciaal voor de watersporter

Te koppelen met compatible Garmin kaartplotters en andere toestellen om de stuurautomaat op afstand3 te bedienen, waypoints op afstand te markeren, gegevens te streamen, hulpfuncties bij wedstrijdzeilen te gebruiken. Via de ingebouwde FUSION-Link™ Lite app kunt u aangesloten StereoActive™ apparatuur en andere stereo-modellen met ANT® (RA70/BB100) bedienen.

Garmin Quatix Smartwaches koop je online bij Timefortrends

Koop je Garmin Quatix horloge of Smarwatch bij je Garmindealer online. Kijk naar de mate van uw sportieve activiteiten en maak een overwogen keuze uit de vele beschikbare modellen. In het kort beschikt een Garmin mogelijk over de volgende functies: muziek, hartslagmeter, kleurendisplay, een prestatie widget, Grouptrac, draadloze sensoren, GPS, voorgeladen kaarten, connected functies, rondtrip en data overlays. Bestel je Garmin Quatix online bij Timefortrends.