ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Garonne horloges

Garonne horloges

Timefortrends is officieel dealer van Garonne kinderhorloges. Wij begeleiden u met onze webshop uw aankooptraject zodat u uw Garonne horloge online kan kopen. Indien uw bestelling meer dan 40 euro bedraagt is de verzending van uw Garonne horloge helemaal gratis. U mag het horloge binnen 14 dagen ruilen of retour zenden. U kan ook een horloge kiezen uit één van onze ander merken.

Garonne horloge kopen

Garonne horloges zijn ontworpen voor kinderen. De Horloges van Garonne hebben dan over het algemeen ook een vrolijke en kleurrijke uitstraling. Dankzij dit specialisme zijn de kinderhorloges van Garonne van hoge kwaliteit en voldoen aan alle eisen die er aan gesteld mogen worden. Garonne maakt ook horloges voor medische zorg.

Garonne kinderhorloges en medische horloges

Garonne is een echt Nederlands horlogemerk dat wordt ontworpen en gemaakt door Weisz uurwerken uit Amsterdam. Naast de mooi collectie kinderhorloges worden door Garonne horloges voor medisch personeel gemaakt. Deze horloges kunnen aan het borstzakje gehecht worden. Handig voor het opnemen van de hartslag van de patienten.  Voor kinderen is Leren klok kijken vaak lastig. Het kind moet in zijn ontwikkeling zover zijn dat het begrijpt hoe het systeem van de uren en minuten werkt. Let bij het kopen van een kinderhorloge op hoe de uren worden weergegeven. Is dat met cijfers of met streepjes? Het kind dat zich al verder heeft ontwikkeld kan wellicht met streepjes prima uit de voeten terwijl een ander kind zover nog niet is en beter een kinderhorloge met cijfers kan krijgen. Met een Garonne kinderhorloge kan het kind leren zich aan de tijd te houden. Met waterdichte Garonne horloges kan er zelfs mee gezwommen worden. Er is een serie Garonne kinderhorloges die met een flexibele band zijn uitgerust. Vaak zijn de wijzerplaten van het horloge met een vrolijke afbeelding uitgerust.

Garonne kinderhorloges koop je online

Timefortrends is officieel dealer van Garonne kinderhorloges. Bij een bestelling van een Garonne horloge is de verzending gratis, u heeft 14 dagen retourrecht dus u kunt uw Garonne horloge thuis bekijken en eventueel weer retoursturen. Dat geldt natuurlijk ook voor al onze andere merken horloges en sieraden. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten bij uw volgende bestelling. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen. Bij uw bestelling van het Garonnehorloge ontvangt u altijd een leuk cadeautje.