Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Hello Kitty horloges

Hello Kitty horloges

Timefortrends is officieel dealer van Hello Kitty kinderhorloges. Bij een bestelling van een Hello Kitty horloge is de verzending gratis indien de totale order meer dan 40 euro bedraagt en u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een Hello Kitty horloge kopen?

Een leuk horloge van Hello Kitty, bekend van de gelijknamige tekenfilm Hello Kitty. Dit kinderhorloge is verkrijgbaar in meerdere soorten en kleuren. Hello Kitty horloges worden zowel analoog als digitaal uitgevoerden met een gesp als sluiting en met een 'slap on' sluiting zodat kinderen het simpel zelf aan kunnen doen. Hello Kitty horloges zijn zowel voor jongens als voor meisjes verkrijgbaar. Je kan natuurlijk ook kijken naar een ander kinderhorloge. De kinderhorloges van Hello Kitty kan je krijgen in een grote variati eaan kleuren van diep roze tot baby-rose. De afbeelding 

Een Hello Kitty horloge koop je online bij Timefortrends

Timefortrends is officieel dealer van Hello Kitty horloges. Bij een bestelling van een Hello Kitty horloge is de verzending gratis indien de totale bestelling meer dan 40 euro bedraagt. U heeft 14 dagen retourrecht dus u kunt uw Hello Kitty horloge thuis bekijken en eventueel weer retoursturen. Dat geldt natuurlijk ook voor al onze andere merken horloges en sieraden. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten bij uw volgende bestelling. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen. Wij bezorgen het Hello Kitty horloge waar je maar wilt, dat kan ook op een ander adres zijn dan dat van uzelf.