ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Alle Kinderhorloges

Alle Kinderhorloges

In de webshop van Timefortrends vindt u diverse merken Kinderhorloges zoals Lorus en Coolwatch. Bij een bestelling vanaf 40 euro is de verzending gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen. Bij uw bestelling ontvangt u altijd een leuk cadeautje.

Kinderhorloges shop je online

Kinderhorloges zijn er in vele variaties, van kleurige uitvoeringen met klittenband tot stoere kunststof banden. Er wordt door fabrikanten veel aandacht geschonken aan de wijzerplaat. Vooral voor kinderen die nog niet zo goed kunnen kloklezen is een wijzerplaat met cijfers toch wel een vereiste. Als het kind het klokkijken al goed beheerst is een wijzerplaat met streepjes of puntjes natuurlijk ook goed.

Timefortrends heeft meerdere merken kinderhorloges online 

Een jongen of meisjes kinderhorloge koop je natuurlijk online bij Timefortrends. Timefortrends is een officiële dealer van meerdere merken zoals Lorus, Prisma, Coolwatch en Ice-Watch en geeft dan ook 2 jaar garantie op het uurwerk. Bij Timefortrends heb je 2 weken de tijd om het horloge te bekijken en eventueel retour te sturen. Bij een bestelling van meer dan 40 euro is de verzending gratis en jouw kinderhorloge wordt op het adres van je keuze bezorgd. Spaar voor 'Florijnen'. Bij elke bestelling ontvang je een digitaal tegoed van 5% van de waarde van het bedrag dat je moet afrekenen. Deze kan je bij de volgende bestelling dan als (extra) korting dan in mindering brengen.