ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Lorus horloges

Lorus horloges

Timefortrends is officieel dealer van Lorus horloges. Lorus horloges zijn echte werkpaarden en de horloges zijn mooi en stoer. De prijs-kwaliteitverhouding is buitengewoon. Bij een bestelling van een Dames of heren horloge van Lorus is de verzending gratis en u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen. Bij uw bestelling ontvangt u altijd een leuk cadeautje.

Lorus horloges degelijk en voordelig

Lorus werd in 1982 op de Europese markt gebracht als laatste in de rij om de collecties van Pulsar en Seiko, die al in Nederland te koop waren, aan te vullen. Lorus was direct erg succesvol, niet alleen om de mooie vormgeving maar vooral ook omdat het horloge heel degelijk wordt gemaakt en daarom zelden uitval heeft. In Nederland spreken we dan ook vaak van 'werkhorloges'. Niet om het model maar om de geweldige kwaliteit. De prijs-kwaliteitverhouding is beslist buitengewoon te noemen. Heel veel kwaliteit voor een relatief zéér lage prijs. Lorus horloges zijn verkrijgbaar in dames- en herenmodellen. De collectie Lorus horloges bestaat uit zilverkleurige horloges, goudkleurige horloges en chronografen. Met een chronograaf kan je de tijd opnemen bij voorbeeld het harlopen.

Je Lorus horloge koop je online bij Timefortrends

Koop je Lorus horloge voor dames, heren en kinderen online bij Timefortrends. Maak een keuze uit de grote collectie. Regelmatig wordt de collectie uitgebreid met nieuwe modellen. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft de mogelijkheid later te betalen. Timefortrends zet het Lorus horloge alvast voor u op tijd en pakt uw Dames- of herenhorloge van Lorus feestelijk in. Bestel nu uw Lorus horloge online en ontvang het horloge de volgende werkdag in huis. Naast Lorus vertegenwoordigt Timefortrends meerdere merken zoals Seiko, Pulsar, BreilFossil en vele anderen.

Een Lorus kinderhorloge koop je online

Tevens heeft Timefortrends een grote collectie kinderhorloges. Bij een bestelling vanaf 40 euro is de verzending gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Time For Trends sparen voor ´Florijnen´Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen. Bij uw bestelling ontvangt u altijd een leuk cadeautje.