ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Dames

Dames

Timefortrends is officieel dealer van Lorus Dameshorloges. Lorus dameshorloges zijn degelijk, zeer elegant en trendy. De prijs-kwaliteitverhouding is buitengewoon. De verzending is gratis indien de bestelling 40 euro of meer is en u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor 'Florijnen'. Met Florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. Deze Florijnen kunt u bij een volgende bestelling in mindering brengen. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen via Afterpay.

Lorus Dameshorloges degelijk en voordelig

Lorus dameshorloges werden in 1982 op de Europese markt gebracht als laatste in de rij om de collecties van Pulsar en Seiko, die al in Nederland te koop waren, aan te vullen. Lorus was direct erg succesvol, niet alleen om de mooie vormgeving maar vooral ook omdat het horloge heel degelijk wordt gemaakt en daarom zelden uitval heeft. In Nederland spreken we dan ook vaak van 'werkhorloges'. Niet om het model maar om de geweldige kwaliteit. De prijs-kwaliteitverhouding is beslist buitengewoon te noemen. Heel veel kwaliteit voor een relatief zéér lage prijs. Lorus horloges zijn verkrijgbaar in dames- en herenmodellen. De collectie Lorus dameshorloges bestaat uit Lorus zilverkleurige horloges, Lorus goudkleurige horloges en Lorus chronografen. Met een Lorus chronograaf voor dames kan je de tijd opnemen bij voorbeeld het harlopen.

Jouw Lorus Dameshorloge koop je online bij Timefortrends

Koop je Lorus horloge voor dames, heren en kinderen online bij Timefortrends. Maak een keuze uit de grote collectie. Regelmatig wordt de collectie uitgebreid met nieuwe modellen. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft de mogelijkheid later te betalen. Timefortrends zet het Lorus dameshorloge alvast voor u op tijd en pakt uw Lorus horloge feestelijk in. Bestel nu uw Lorus dameshorloge online en ontvang het horloge de volgende werkdag in huis.

Kies een Lorus dameshorloge en spaar florijnen

Naast Lorus vertegenwoordigt Timefortrends meerdere merken zoals Seiko, Pulsar, Breil, Fossil en vele anderen. Tevens heeft Timefortrends een grote collectie kinderhorloges. Bij een bestelling vanaf 40 euro is de verzending gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. De opgespaarde Florijnen kunt u uw volgende bestelling dan in mindering brengen.  U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen via Afterpay.