ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Lorus Goudkleurige horloges

Lorus Goudkleurige horloges

Timefortrends is officieel dealer van Lorus goudkleurige Dameshorloges. Bij een bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U kunt deze Florijnen opsparen en bij uw volgende bestelling op het eindbedrag in mindering brengen. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen.

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Lorus goudkleurig horloge, degelijk en voordelig

Lorus werd in 1982 op de Europese markt gebracht als laatste in de rij om de collecties van Pulsar en Seiko, die al in Nederland te koop waren, aan te vullen. Lorus was direct erg succesvol, niet alleen om de mooie vormgeving maar bijvoorbeeld ook omdat het gouden horloge voor dames heel degelijk wordt gemaakt en daarom zelden uitval heeft. In Nederland spreken we dan ook vaak van 'werkhorloges'. Niet om het model maar om de geweldige kwaliteit. De prijs-kwaliteitverhouding is beslist buitengewoon te noemen. Heel veel kwaliteit voor een relatief zéér lage prijs. Lorus goudkleurige horloges zijn verkrijgbaar in dames- en herenmodellen. De collectie Lorus horloges bestaat uit Lorus zilverkleurige horloges, Lorus goudkleurige horloges en Lorus horloges met chronograaf. Met een goudkleurige chronograaf kan je de tijd opnemen bij voorbeeld het harlopen.

Een Lorus goudkleurig horloge voor dames koop je online

Koop je Lorus goudkleurig horloge voor dames, heren en kinderen online bij Timefortrends. Maak een keuze uit de grote collectie goudkleurige horloges. Regelmatig wordt de collectie uitgebreid met nieuwe modellen. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft de mogelijkheid later te betalen. Timefortrends zet het Lorus horloge alvast voor u op tijd en pakt uw gouden horloge voor dames - of het gouden horloge voor heren van Lorus feestelijk in. Bestel nu uw Lorus horloge online en ontvang het horloge de volgende werkdag in huis. Naast Lorus vertegenwoordigt Timefortrends meerdere merken zoals Seiko, Pulsar, BreilFossil en vele anderen.

Een Lorus goudkleurig horloge voor dames koop je met florijnen

Tevens heeft Timefortrends een grote collectie kinderhorloges. Bij een bestelling vanaf 40 euro is de verzending gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. Deze Florijnen kunt u opsparen en bij een volgende bestelling als korting in mindering brengen. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalenvia Afterpay.