ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Lorus verpleegster horloges

Lorus verpleegster horloges

Timefortrends is officieel dealer van Lorus verpleegster horloges voor vrouwelijke verpleegkundigen. Bij een bestelling van een verpleegster horloge vanaf 40 euro is de verzending van uw horloge gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. u kunt deze Florijen opsparen en bij een latere bestelling als een extra korting verrekenen.. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden en u kunt ook achteraf betalen.

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Lorus verpleegkundigen horloges degelijk en voordelig

Lorus werd in 1982 op de Europese markt gebracht als laatste in de rij om de collecties van Pulsar en Seiko, die al in Nederland te koop waren, aan te vullen. Lorus was direct erg succesvol, niet alleen om de mooie vormgeving maar vooral ook omdat het horloge heel degelijk wordt gemaakt en daarom zelden uitval heeft. In Nederland spreken we dan ook vaak van 'werkhorloges'. Niet om het model maar om de geweldige kwaliteit. De prijs-kwaliteitverhouding is beslist buitengewoon te noemen. Heel veel kwaliteit voor een relatief zéér lage prijs. Lorus horloges zijn verkrijgbaar in dames- en herenmodellen. De collectie Lorus dameshorloges bestaat uit zilverkleurige Lorus horloges,Lorus goudkleurige horloges en Lorus chronografen. Met een Lorus chronograaf voor dames kan je de tijd opnemen bij voorbeeld het harlopen.

Een Lorus verpleegster horloge koop je online

Koop je horloge voor een verpleegkundige online bij Timefortrends. Maak een keuze uit de ruime collectie. Regelmatig wordt de collectie uitgebreid met nieuwe modellen. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft de mogelijkheid later te betalen. Timefortrends zet het Lorus verpleegster horloge alvast voor u op tijd en pakt uw Lorus  horloge feestelijk in. Bestel nu uw Lorus verpleegkundige horloge online en ontvang het horloge de volgende werkdag in huis. Naast Lorus vertegenwoordigt Timefortrends meerdere merken zoals SeikoPulsar, Breil, Fossil en vele anderen.

Koop het Lorus verpleegster horloge met opgespaarde florijnen

Tevens heeft Timefortrends een grote collectie kinderhorloges. Bij een bestelling vanaf 40 euro is de verzending gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´Met Florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. Koop van de opgespaarde Florijnen bijvoorbeeld een kinderhorloge. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen via Afterpay.