ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Lorus goud- en zilverkleurige horloges

Lorus goud- en zilverkleurige horloges

Timefortrends is officieel dealer van Lorus goud- en zilverkleurige Herenhorloges. Bij een bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U kunt deze Florijnen opsparen en bij uw volgende bestelling op het eindbedrag in mindering brengen. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden en u kunt ook achteraf betalen via Afterpay.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Lorus goud- en zilverkleurig horloge, degelijk en voordelig

Lorus werd in 1982 op de Europese markt gebracht als laatste in de rij om de collecties van Pulsar en Seiko, die al in Nederland te koop waren, aan te vullen. Lorus was direct erg succesvol, niet alleen om de mooie vormgeving maar bijvoorbeeld ook omdat het goud- en zilverkleurige horloge voor heren heel degelijk wordt gemaakt en daarom zelden uitval heeft. In Nederland spreken we dan ook vaak van 'werkhorloges'. Niet om het model maar om de geweldige kwaliteit. De prijs-kwaliteitverhouding is beslist buitengewoon te noemen. Heel veel kwaliteit voor een relatief zéér lage prijs. Lorus goud- en zilverkleurige horloges zijn verkrijgbaar in dames- en herenmodellen. De collectie Lorus horloges bestaat uit Lorus zilverkleurige horloges, Lorus goudkleurige horloges en Lorus horloges met chronograaf. Met een goud- en zilverkleurige chronograaf voor heren kan je de tijd opnemen bij voorbeeld het harlopen.

Een Lorus goud- en zilverkleurig horloge voor heren koop je online

Koop je Lorus goud- en zilverkleurig horloge voor dames, heren en kinderen online bij Timefortrends. Maak een keuze uit de grote collectie goud- en zilverkleurige horloges. Regelmatig wordt de collectie uitgebreid met nieuwe goud- en zilverkleurige modellen. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft de mogelijkheid later te betalen. Timefortrends zet het Lorus herenhorloge alvast voor u op tijd en pakt uw gouden horloge voor heren - of het gouden horloge voor dams van Lorus feestelijk in. Bestel nu uw Lorus horloge online en ontvang het horloge de volgende werkdag in huis. Naast Lorus vertegenwoordigt Timefortrends meerdere merken zoals Seiko, Pulsar, BreilFossil en vele anderen.

Een Lorus bicolor horloge voor heren koop je met florijnen

Tevens heeft Timefortrends een grote collectie kinderhorloges. Bij een bestelling vanaf 40 euro is de verzending gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. Deze Florijnen kunt u opsparen en bij een volgende bestelling als korting in mindering brengen. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen via Afterpay.