ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Lorus Chronograaf horloges

Lorus Chronograaf horloges

Timefortrends is officieel dealer van Lorus chronograaf horloges. Bij een bestelling vanaf 40 euro is verzending gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U kan deze Florijnen opsparen en bij een volgende bestelling als korting in mindering brengen. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalenvia Afterpay.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Lorus heren chronograaf horloges degelijk en voordelig

Lorus werd in 1982 op de Europese markt gebracht als laatste in de rij om de collecties van Pulsar en Seiko, die al in Nederland te koop waren, aan te vullen. Lorus was direct erg succesvol, niet alleen om de mooie vormgeving maar vooral ook omdat het chronograaf horloge heel degelijk wordt gemaakt en daarom zelden uitval heeft. In Nederland spreken we dan ook vaak van 'werkhorloges'. Niet om het model maar om de geweldige kwaliteit. De prijs-kwaliteitverhouding van een dit chrono horloge is beslist buitengewoon te noemen. Heel veel kwaliteit voor een relatief zéér lage prijs. Lorus  chronograaf horloges zijn verkrijgbaar in dames- en herenmodellen. De collectie Lorus chronograaf herenhorloges bestaat uit zilverkleurige horloges, goudkleurige horloges en chronografen. Met een chronograaf horloge voor heren kan je de tijd opnemen bij voorbeeld het harlopen. Een chronograaf horloge kan vaak meten in 1/10 seconden tot soms wel 12 uur. Vaak bestaat de mogelijkheid om het chrono horloge tussentijds op pauze te zetten. Chrono horloges voor heren hebben vaak een stoer uiterlijk.

Lorus chronograaf horloges voor heren koop je online

Koop je Lorus horloge voor dames, heren en kinderen online bij Timefortrends. Maak een keuze uit de grote collectie. Regelmatig wordt de collectie uitgebreid met nieuwe modellen. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft de mogelijkheid later te betalen. Timefortrends zet het Lorus herenhorloge alvast voor u op tijd en pakt uw Lorus horloge feestelijk in. Bestel nu uw Lorus horloge online en ontvang het horloge de volgende werkdag in huis. Naast Lorus vertegenwoordigt Timefortrends meerdere merken zoals Seiko, Pulsar, Breil, Fossil en vele anderen.

Koop het Lorus chronograaf horloge met florijnen

Tevens heeft Timefortrends een grote collectie kinderhorloges. Bij een bestelling vanaf 40 euro is de verzending gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen. Bij uw bestelling ontvangt u altijd een leuk cadeautje.