ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Lorus titanium horloges

Lorus titanium horloges

Timefortrends is officieel dealer van Lorus titanium horloges. Bij een bestelling van een titanium horloge vanaf 40 euro is verzending gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met Florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U kan deze Florijnen opsparen en bij een volgende bestelling als korting in mindering brengen. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen via Afterpay.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Lorus titanium horloges voor heren, degelijk en voordelig

Lorus werd in 1982 op de Europese markt gebracht als laatste in de rij om de collecties van Pulsar en Seiko, die al in Nederland te koop waren, aan te vullen. Lorus was direct erg succesvol, niet alleen om de mooie vormgeving maar vooral ook omdat het titaniumhorloge heel degelijk wordt gemaakt en daarom zelden uitval heeft. In Nederland spreken we dan ook vaak van 'werkhorloges'. Niet om het model maar om de geweldige kwaliteit. De prijs-kwaliteitverhouding van titanium Lorus herenhorloges is beslist buitengewoon te noemen. Heel veel kwaliteit voor een relatief zéér lage prijs. Lorus titanium horloges zijn verkrijgbaar in dames- en herenmodellen. De collectie Lorus titanium herenhorloges bestaat uit zilverkleurige horloges, goudkleurige horloges en chronografen. Met een chronograaf voor heren kan je de tijd opnemen bij voorbeeld het harlopen.

Je Lorus titanium horloge voor heren koop je online

Titanium is van nature anti-allergeen. Daarbij is titanium net zo sterk als staal, erg licht om te dragen en zeer corrosiebestendig. Voor mensen die last hebben van allergische reacties, wat zich vaak uit in jeuk en 'rode pukkeltjes' kunnen met een horloge van titanium van dit probleem verlost zijn. Hoewel dat niet altijd het geval is. Heel zelden krijgt iemand ook van titanium een allergische reactie. Koop je Lorus horloge voor dames, heren en kinderen online bij Timefortrends. Maak een keuze uit de grote collectie. Regelmatig wordt de collectie uitgebreid met nieuwe modellen. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft de mogelijkheid later te betalen. Timefortrends zet het Lorus herenhorloge alvast voor u op tijd en pakt uw Lorus horloge feestelijk in. Bestel nu uw Lorus horloge online en ontvang het horloge de volgende werkdag in huis. Naast Lorus vertegenwoordigt Timefortrends meerdere merken zoals Seiko, Pulsar, Breil, Fossil en vele anderen.

Koop het Lorus titanium horloge en spaar florijnen

Bij een bestelling vanaf 40 euro is de verzending gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´Met Florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt de opgespaarde Florijnen bij een volgende bestelling in mindering brengen van het dan te betalen eindbedrag. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden U kunt er ook voor kiezen achteraf te betalen via Afterpay.