ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

MAX horloges

MAX horloges

Timefortrends is officieel dealer van Max horloges. Max horloges zijn mooi en stoer en hebben duidelijk hun eigen uitstraling. De prijs-kwaliteitverhouding is prims. Bij een bestelling van een Dames of heren horloge van Lorus is de verzending van het MAX-horloge gratis en u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

MAX horloge online kopen

De MAX horloge collectie is gecombineerd met fashion, kwaliteit, betaalbaarheid en prestatie. Max horloges stralen een hoge mate van autoriteit uit en worden sinds 2006 in Nederland ontworpen. MAX horloges zijn een weerspiegeling van je karakter en geven aan dat er met jouw niet te spotten valt. Er is een MAX horloge als chronograaf en als automaat. De horloges worderen vervaardigd van de beste materialen en je kan kiezen uit een sportief of meer klassiek model. Je kan kiezen uit de volgende series: MAX Classic, MAX Sport, Grand Prix, de MAX Square collectie en als laatste maar zeker niet de minste uit de Special Edition Diver collectie.

Max horloges de nieuwste modellen

Met MAX Dames en Herenhorloges hebben we wellicht één van de grootste merken in huis op het gebied van horloges die in Nederland worden ontworpen. U kunt bij Timefortrends terecht voor een keur aan MAX horloges. Door de snelle omloop van dit mooie merk hebben we altijd de nieuwste modellen in huis, natuurlijk tegen de best mogelijke scherpe prijs. Je hebt 2 jaar garantie op het uurwerk. Je moet het garantiebewijs dan wel goed bewaren.Voor de horloges die het nodig hebben doen we er een tooltje bij om te band in te korten. Bij aanvraag kunnen wij u over het inkorten van metalen banden een youtube filmpje sturen.

Een Max horloge koop je online bij Timefortrends

Timefortrends is officieel dealer van MAX horloges. Bij een bestelling van een MAX-horloge is de verzending gratis, u heeft 14 dagen retourrecht dus u kunt uw MAX horloge thuis bekijken en eventueel weer retoursturen. Dat geldt natuurlijk ook voor al onze andere merken horloges en sieraden. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten bij uw volgende bestelling. U kunt opgespaarde Florijnen bij een nieuwe bestelling als korting in mindering brengen op het dan af te rekenen bedrag. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen via Afterpay.