ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

MVMT Horloges

MVMT Horloges

Timefortrends is officieel dealer van MVMT horloges. Dit wordt ook wel uitgesproken als 'Movement'. MVMT staat voor modern en minimalisme. De horloges van MVMT zijn betaalbaar en de vormgeving is buitengewoon en functioneel. Het assortiment bestaat voornamelijk uit unisex-modellen en worden in diverse uni kleuren uitgevoerd. MVMT kan gedragen worden bij elke outfit. U heeft twee jaar garantie op het uurwerk. Wil jij je eigen stijl? MVMT is er klaar voor. Bestel je MVMT horloge online bij Timefortrends.

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

MVMT horloges 

Timefortrends is een officiele dealer van MVMT horloges. Wij staan borg voor een goede begeleiding. Het MVMT horloge wordt gratis verzonden naar het adres van jouw keuze. Het horloge wordt altijd dezelfde dag verzonden en u ontvangt het MVMT horloge een werkdag later. MVMT horloges zijn functioneel, minimalistisch en passen bij de tijd waarin wij leven. MVMT horloges passen bij elke outfit en worden altijd in een unikleur gemaakt. MVMT horloges zijn betaalbare luxe horloges. Alle MVMT horloges worden verpakt in cadeaupapier zodat u altijd een leuk cadeau ontvangt om zelf open te maken of om weg te geven.

MVMT horloges, het ontstaan

MVMT (movement) horloges zijn onstaan door de passie van twee vrienden: Jake Kassan en Kramer LaPlante. Dit gebeurde in het jaar 2013. De beide vrienden hadden altijd al een gedeelde interesse in horloges. Beiden hadden ook het idee dat het prijsniveau voor dergelijke horloges te hoog lag en dat zij draagbare, minimalistische horloges konden ontwerpen die voordelig waren in aanschaf maar toch aan de hoogste kwaliteitsnorm konden voldoen. Dankzij crowdfunding waren zij in staat om hun bedrijf vorm te geven en te kunnen starten met de productie van MVMT horloges. Met groot succes want tot op heden zijn er wereldwijd meer dan twee miljoen horloges verkocht. Bestel jouw MVMT horloge online bij Timefortrends.