Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Oozoo horloges

Oozoo horloges

Timefortrends is officieel dealer van OOZOO horloges. U kunt kiezen voor een OOZOO Dames- of herenhorloge. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U kan deze florijnen opsparen en bij een latere bestelling als extra korting in mindering op uw bestelling brengen. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden en u kunt ook beslissen achteraf te betalen. Bij uw bestelling ontvangt u altijd een leuk cadeautje. De OOZOO horloge collectie bestaat uit OOZOO Timepieces collectie en een OOZOO Junior collectie.

Een OOZOO horloge kopen?

OOZOO horloges bestel je online bij Timefortrends. Timefortrends is officieel dealer van OOZOO horloges en wij kunnen je daarom goed adviseren omtrent de keuze van je OOZOO horloge. U kunt uw bestelling ook altijd afhalen in onze winkel. Het assortiment OOZOO horloges bestaat uit de OOZOO Vintage collection, de OOZOO Timepieces collection en de OOZOO Junior collection. Tevens zijn er collecties OOZOO Steel en OOZOO Silicone. Op deze wijze kan iedereen het horloge van zijn of haar keuze aanschaffen. Er zijn immers OOZOO horloges voor heren en OOZOO horloges voor dames. 

OOZOO horloges bestel je online bij Timefortrends

OOZOO ontwerpt van huis uit haar eigen horloges en is één van de bekendste merken van Nederland. Deze horloges zijn echte modeaccessoires, OOZOO horloges zijn eenvoudig van aard maar deze tijdloze ontwerpen spreken de mensen erg aan. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft de mogelijkheid later te betalen. Spaar voor ‘Florijnen’. U ontvangt dan uw opgebouwde korting bij uw volgende bestelling. Voor meer informatie over OOZOO hoirloges kunt u kijken bij de officële website www.oozoo.eu.