Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

OOZOO Junior horloges

OOZOO Junior horloges worden u geleverd door Timefortrends. Timefortrends  is officieel dealer van OOZOO horloges. U kunt kiezen voor een OOZOO horloge voor heren of een OOZOO horloge voor dames. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U kan deze florijnen opsparen en bij een latere bestelling als extra korting gebruiken. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook beslissen achteraf betalen. Bij uw bestelling ontvangt u altijd een leuk cadeautje. Naast de OOZOO Junior horloges is er ook een collectie OOZOO Timepieces een collectie OOZOO Vintage horloges.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

OOZOO Junior horloges

OOZOO Junior horloges bestel je online bij Timefortrends. Timefortrends is officieel dealer van OOZOO horloges en wij kunnen je daarom goed adviseren omtrent de keuze van je OOZOO horloge. U kunt uw bestelling ook altijd afhalen in onze winkel. Het assortiment OOZOO horloges bestaat uit de OOZOO Vintage collectie en de OOZOO Timepieces collectie. Tevens zijn er collecties OOZOO Steel en OOZOO Silicone. Op deze wijze kan iedereen het horloge van zijn of haar keuze aanschaffen. Er zijn immers OOZOO horloges voor heren en OOZOO horloges voor dames. 

Bestel online OOZOO Junior horloges bij Timefortrends

OOZOO ontwerpt van huis uit haar eigen horloges en is één van de bekendste merken van Nederland. OOZOO horloges zijn eenvoudig van aard maar deze ontwerpen spreken de mensen aan. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft de mogelijkheid later te betalen. Spaar voor ‘Florijnen’. U ontvangt dan uw opgebouwde korting bij uw volgende bestelling