ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Paul Hewitt horloges

Paul Hewitt horloges

Timefortrends is officieel dealer van Paul Hewitt horloges. Paul Hewitt horloges zijn maritiem georiënteerde horloges en de horloges zijn minimalistisch en toch elegant. De prijs-kwaliteitverhouding is buitengewoon. Veel Paul Hewitt horloges hebben dat vrijwel niet te bekrassen saffierglas. Bij een bestelling van een Dames of heren horloge van Paul Hewitt is de verzending gratis en u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen.

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Martiem en tijdloos Paul Hewitt

Maritiem, chique maar tijdloos, dat is Paul Hewitt. Door de maritieme uitstraling en de levendige kleuren komt de waadering, de consistentie en de waardering tot uiting. Als boegbeeld is steeds weer dat terugkerend ankertje. Vaak voorzien van saffierglas en de nu zo populaire Meshbanden. Paul Hewitt horloges zijn al langer bekend in Duitsland maar pas sind 2016 is Paul Hewitt geïntroduceerd in Nederland. De horloges hebben een maritiem karakter, met het anker als symbool, en zijn vaak minimaltisch uitgevoerd.

Koop Paul Hewitt bij Timefortrends

Kwalitatief zijn Paul Hewitt horloges een hoogstaand product, vele horloges van Paul Hewitt zijn uitgevoerd met dat harde en nagenoeg krasvrije saffierglas. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft de mogelijkheid later te betalen. Spaar voor ‘Florijnen’. U ontvangt dan uw opgebouwde korting bij uw volgende bestelling. Wij geven u de beste service.