ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Prisma Dameshorloges

Prisma Dameshorloges

Timefortrends is officieel dealer van het Nederlandse merk Prisma Dameshorloges. Timefortrends heeft een ruime collectie Prismahorloges voor Dames op voorraad. Er zijn Prisma Dameshorloges en Prisma Herenhorloges. Prisma horloges kenmerken zich door de speciale vormgeving en de uitgebreide collectie horloges met rekbanden. Spaar voor extra korting. Wij garanderen u de best mogelijke service.

Prisma Dameshorloges koop je online, de geschiedenis

Wanneer kreeg u uw eerste Prisma Dameshorloge? Veel Nederlanders weten dit moment nog goed te benoemen. Prisma is een begrip, een icoon en onlosmakelijk verbonden aan Nederland. Tijdloos en toch heel erg van nu. Het eerste Prisma dameshorloge werd gemaakt in 1948 met de wens om kwalitatief hoogstaande, elegante horloges op de markt te brengen voor een betaalbare prijs. Door middel van een uitgeschreven prijsvraag werd Prisma dé naam voor één van de eerste horlogemerken met quartz uurwerken. Dankzij deze innovatie gaf het Prisma Dameshorloge nauwkeuriger de tijd weer en werd het horloge goedkoper in de aanschaf.

Prisma dameshorloges is een Nederlands product.

Door de jaren heen is Prisma uitgegroeid tot één van de bekendste dames horlogemerken van Nederland. In die tijd zijn de collecties met hun tijd meegegaan, zonder het goede van vroeger uit het oog te verliezen. Wij, Nederlanders, willen waar voor ons geld. Daarom zijn Prisma dameshorloges gemaakt van hoogwaardige materialen zoals stainless steel en titanium. Ook zijn er collecties met saffierglas, het sterkste en meest heldere glas dat bestaat. Horloges met 10 of zelfs 20 ATM zijn geen uitzondering. De lederen banden zijn hypo-allergeen en van topkwaliteit. Met een Prisma dameshorloge heb je een waardevol horloge om de pols.

Koop je Prisma dameshorloge online bij Timefortrends

Timefortrends is dealer van Prisma Dameshorloges. Bij een bestelling van een Prisma Dameshorloge is de verzending gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor extra kortingU kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen via Afterpay. Wij garanderen de best mogelijk service. Kijk naar een youtubefilmpje over horloges van Prisma.