ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Prisma Kinderhorloges

Prisma Kinderhorloges

Timefortrends is officieel dealer van het Nederlandse merk Prisma Kinderhorloges. Timefortrends heeft een ruime collectie quartzhorloges voor Kinderen op voorraad. Er zijn ook Prisma Dameshorloges en Prisma Herenhorloges. Prisma Kinderhorloges kenmerken zich door de speciale vormgeving en de uitgebreide collectie horloges met vele kleuren. Spaar voor extra korting. Wij garanderen u de best mogelijke service.

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Prisma kinderhorloges koop je online, de geschiedenis

Wanneer kreeg u uw eerste Prisma kinderhorloge? Veel Nederlanders weten dit moment nog goed te benoemen. Prisma is een begrip, een icoon en onlosmakelijk verbonden aan Nederland. Tijdloos en toch heel erg van nu. Het eerste Prisma kinderhorloge werd gemaakt in de jaten vijftig met de wens om kwalitatief hoogstaande, vrlijke horloges op de markt te brengen voor een zeer schappelijke prijs. Door middel van een uitgeschreven prijsvraag werd Prisma dé naam voor één van de eerste horlogemerken met quartz uurwerken. Dankzij deze innovatie gaf het Prisma kinderhorloge nauwkeuriger de tijd weer en werd het horloge goedkoper in de aanschaf.

Prisma kinderhorloges is een Nederlands product.

Door de jaren heen is Prisma uitgegroeid tot één van de bekendste kinder-horlogemerken van Nederland. In die tijd zijn de collecties met hun tijd meegegaan, zonder het goede van vroeger uit het oog te verliezen. Wij, Nederlanders, willen waar voor ons geld. Daarom zijn Prisma horloges voor kinderen gemaakt van hoogwaardige materialen zoals stainless steel banden en leren banden in vrolijke kleuren. Ook zijn er collecties met saffierglas, het sterkste en meest heldere glas dat bestaat. Horloges met 10 of zelfs 20 ATM zijn geen uitzondering. De lederen banden zijn hypo-allergeen en van topkwaliteit en dus uitermate geschikt voor kids. Met een Prisma kinderhorloge heb je een waardevol horloge om de pols.

Koop je Prisma kinderhorloge online bij Timefortrends

Timefortrends is officieel dealer van Prisma kinderhorloges. Bij een bestelling van een Prisma kinderhorloge is de verzending bij een bestelling van meer dan 40 euro gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt deze 'Florijnen in mindering brengen als een extra korting bij uw volgende aankoop. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen via Afterpay. Kijk naar een youtubefilmpje over horloges van Prisma.