Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Pulsar Dameshorloges

Pulsar Dameshorloges

Een Pulsar Dameshorloge of een Pulsar Herenhorloge geeft u een sportief uitstraling, maar is ook elegant en stijlvol! Koop nu uw Pulsar Dameshorloge bij Timefortrends, wij zijn namelijk officieel dealer van Pulsar horloges voor dames en daardoor profiteert u van een uitstekende klantenservice, retourmogelijkheden en kunt u achteraf betalen! Kies uit de enorme collectie horloges van staal of van titanium. Ruime keuze in Pulsar solar horloges.

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

 1. Pulsar Dameshorloge Staal Bicolor PTA246X1
  € 129,00

  Pulsar Horloge type PTA246X1. Het klassieke voorbeeld van een Pulsarhorloge. Voorzien van een bicolor band en vooral dat harde saffierglas maken dit horloge zo mooi en elegant. Een aanwinst voor uw pols.

  Meer info
 2. Pulsar Dameshorloge Goud- en zilverkleurig PH8369X1
  € 114,00

  Pulsar Dameshorloge Goud- en zilverkleurig PH8369X1. Elegant horloge met een zilverkleurige band en zilverkleurige wijzerplaat. De kast heeft een doorsnede van 28 mm en een kastdikte van 7,5 mm. Deze uitvoering is voorzien van dat harde Hardlexglas en u heeft twee jaar garantie op het uurwerk. Dit horloge is tot 50 meter waterdicht.

  Meer info
 3. Pulsar dameshorloge bicolor 30 mm PH8422X1
  € 124,00

  Pulsar dameshorloge goud- en zilverkleurig 30 mm PH8422X1. Dit horloge is uitgevoerd met een goud- en zilverkleurige  kast en idem stalen bicolor band. De wijzerplaat is wit en de afmeting van de kast bedraagt 30 mm. Het horloge is tot 30 meter waterdicht en u heeft twee jaar garantie op het uurwerk. Het horloge is uitgevoerd met hardlex mineraal glas. Horloges met een stalen band worden voorzien van een gereedschapje voor het inkorten van de band.

  Pulsar kwam in 1972 in de belangstelling van het grote publiek door de ontwikkeling van de eerste wereldweide elektronische digitale horloge. Sindsdien heeft Pulsar een pioniersrol en staat de naam Pulsar voor technologie van de toekomst. 2 keer per jaar brengt het merk nieuwe modellen op de markt. Sinds 2009 is Pulsar als officieel horlogepartner een onverslaanbare combinatie met het M-Sport World Rally Team.

  Meer info
 4. Pulsar dameshorloge Quartz Analoog 28 mm PH7474X1
  € 110,00

  Pulsar dameshorloge Quartz PH7474X1. Dit horloge is uitgevoerd met een tweekleurige kast en staal tweekleurige band. De wijzerplaat is zilverkleurig en de afmeting van de kast bedraagt 28 mm. Het horloge is tot tot 100 meter meter waterdicht en u heeft twee jaar garantie op het uurwerk. Het horloge is uitgevoerd met hardlex mineraal glas glas. Horloges met een stalen band worden voorzien van een gereedschapje voor het inkorten van de band.

  Pulsar kwam in 1972 in de belangstelling van het grote publiek door de ontwikkeling van de eerste wereldweide elektronische digitale horloge. Sindsdien heeft Pulsar een pioniersrol en staat de naam Pulsar voor technologie van de toekomst. 2 keer per jaar brengt het merk nieuwe modellen op de markt. Sinds 2009 is Pulsar als officieel horlogepartner een onverslaanbare combinatie met het M-Sport World Rally Team.

  Meer info

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Pulsar Dameshorloges, de geschiedenis

Pulsar kwam in 1972 in de belangstelling van het grote publiek door de ontwikkeling van de eerste wereldweide elektronische digitale horloge. Sindsdien heeft Pulsar een pioniersrol en staat de naam Pulsar voor technologie van de toekomst. 2 keer per jaar brengt het merk nieuwe modellen op de markt. Sinds 2009 is Pulsar als officieel horlogepartner een onverslaanbare combinatie met het M-Sport World Rally Team. Van de mondaine straten van Monte Carlo tot de ruige bergwegen van Argentinië, Pulsar zal er dit seizoen weer voor zorgen dat het M-sport team op tijd zal zijn. De Pulsar Rally chronografen voldoen aan de extreem hoge eisen van het M-Sport team. Ze zijn ontworpen om coureurs en teamleden tijdens het spannende seizoen van 14 rally’s feilloos te ondersteunen. Pulsar watch is een divisie van de Seiko Watch Compagnie en hoort wereldwijd bij de toonaangevende horlogemerken en is reeds vanaf het begin af aan altijd vernieuwend bezig geweest. Pulsar horloges voor dames hebben een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Pulsar Dameshorloges zijn er in staal en in titanium

Pulsar horloges voor dames kent een variatie aan modellen. Naast de onderverdeling in dames- en herenhorloges zijn er zilverkleurige horloges en goudkleurige horloges. Pulsar horloges voor dames kunnen van staal zijn maar ook van titanium. Vaak zijn de wijzers van Pulsar dameshorloges lichtgevend in het donker zodat u dan ook kan zien hoe laat het is. Veel Pulsar dameshorloges zijn uitgevoerd met zirkonia's en hebben een zeer sportief uiterlijk. U heeft natuurlijk de keus tussen een dameshorloge van Pulsar met een leren band of een horloge van Pulsar voor dames met een stalen band.

Een Pulsar dameshorloge koop je online

Timefortrends is officieel dealer van Pulsar dameshorloges. Bij een bestelling van een Dames- of herenhorloge van Pulsar is de verzending gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. De florijnen kunt u bij een latere bestelling eventueel als een extra korting in mindering op het totaalbedrag brengen . U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt er ook voor kiezen achteraf te betalen via Afterpay. Kijk voor meer informatie over Pulsar herenhorloges op de website van Pulsarwatches