ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Pulsar quartz horloges

Pulsar quartz horloges

Een Pulsar quartz horloge voor heren of een Pulsar quartz horloge voor Dames geeft u een sportief en trendy uitstraling, maar is ook elegant en stijlvol! Koop nu uw quartz horloge voor heren bij Timefortrends, wij zijn officieel dealer van Pulsar quartz horloges voor heren en daardoor profiteert u van een uitstekende klantenservice, retourmogelijkheden en kunt u achteraf betalen! Kies uit de enorme collectie horloges van staal of van titanium. Ruime keuze in Pulsar solar horloges.

Pulsar quartz herenhorloges, de geschiedenis

Pulsar kwam in 1972 in de belangstelling van het grote publiek door de ontwikkeling van de eerste wereldweide elektronische digitale horloge. Sindsdien heeft Pulsar een pioniersrol en staat de naam Pulsar voor technologie van de toekomst. 2 keer per jaar brengt het merk nieuwe modellen op de markt. Sinds 2009 is Pulsar als officieel horlogepartner een onverslaanbare combinatie met het M-Sport World Rally Team. Van de mondaine straten van Monte Carlo tot de ruige bergwegen van Argentinië, Pulsar zal er dit seizoen weer voor zorgen dat het M-sport team op tijd zal zijn. De Pulsar Rally chronografen voldoen aan de extreem hoge eisen van het M-Sport team. Ze zijn ontworpen om coureurs en teamleden tijdens het spannende seizoen van 14 rally’s feilloos te ondersteunen. Pulsar watch is een divisie van de Seiko Watch Compagnie en hoort wereldwwijd bij de toonaangevende horlogemerken en is reeds vanaf het begin af aan altijd vernieuwend bezig geweest. Pulsar quartz horloges voor heren hebben een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Pulsar quartz horloges voor heren zijn er in staal en in titanium

Pulsar quartz horloges voor heren kent een variatie aan modellen. Naast de onderverdeling in dames- en herenhorloges zijn er zilverkleurige horloges en goudkleurige horloges. Pulsar horloges voor heren kunnen van staal zijn maar ook van titanium. Vaak zijn de wijzers van Pulsar horloges lichtgevend in het donker zodat u dan ook kan zien hoe laat het is. Veel Pulsar quartz horloges voor heren zijn uitgevoerd als chronograaf en hebben een zeer sportief uiterlijk. U heeft natuurlijk de keus tussen een quartz horloge voor heren van Pulsar met een leren band of een quartz horloge van Pulsar voor heren met een stalen band.

Een Pulsar quartz horloge koop je online

Timefortrends is officieel dealer van Pulsar herenhorloges. Bij een bestelling van een Dames- of herenhorloge van Pulsar is de verzending gratis, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. De florijnen kunt u bij een latere bestelling eventueel als een extra korting in mindering op het totaalbedrag brengen . U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt er ook voor kiezen achteraf te betalen via Afterpay. Kijk voor meer informatie over Pulsar herenhorloges op de website van Pulsarwatches

.