ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Solar

Solar

Solar was de ontwikkeling van een ultra-efficiënte ‘zonnecel’, die in staat is om uit alle soorten licht, dus niet alleen zonlicht, energie te creëren. Energie die wordt opgeslagen in een zeer kleine oplaadbare batterij die vele malen langer meegaat dan conventionele batterijen. Een ontwikkeling die het horloge vrijwel onderhoudsvrij maakt. Uniek detail is dat de huidige generatie Solar wijzerplaten er uitzien als gewone wijzerplaten en niet als energiecellen. Slecht het woordje ‘Solar’ geeft aan dat het om een heel bijzondere, milieuvriendelijke technologie gaat.

Slechts 1 minuut hebben de meeste kalibers nodig om 1 uur energie op te laden. Na 3 uur zijn SEIKO Solar horloges volledig opgeladen. Wanneer een volledig opgeladen Solar horloge in het donker wordt gelegd, dan blijft het minimaal nog 2 maanden lang de tijd registreren. (Bij veel modellen is dit zelfs 12 maanden!). Zit het horloge volkomen zonder energie, dan heeft het slechts 8 minuten (zon)licht nodig om weer op gang te komen.

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Pulsar kwam in 1972 in de belangstelling van het grote publiek door de ontwikkeling van de eerste wereldweide elektronische digitale horloge. Sindsdien heeft Pulsar een pioniersrol en staat de naam Pulsar voor technologie van de toekomst. 2 keer per jaar brengt het merk nieuwe modellen op de markt. Sinds 2009 is Pulsar als officieel horlogepartner een onverslaanbare combinatie met het M-Sport World Rally Team. Van de mondaine straten van Monte Carlo tot de ruige bergwegen van Argentinië, Pulsar zal er dit seizoen weer voor zorgen dat het M-sport team op tijd zal zijn. De Pulsar Rally chronografen voldoen aan de extreem hoge eisen van het M-Sport team. Ze zijn ontworpen om coureurs en teamleden tijdens het spannende seizoen van 14 rally’s feilloos te ondersteunen.

Pulsar Solar-Horloges creëren die duurzaam, betrouwbaar en hoogst efficiënt zijn, is altijd de kern geweest van Pulsar’s filosofie. De nieuwste collectie van door lichtenergie aangedreven horloges is de verwezenlijking van die filosofie. Pulsar Solar horloges bieden quartz precisie, en de betrouwbaarheid die uitsluitend is weggelegd voor een horlogetechnologie waarvan de batterij niet meer hoeft te worden vervangen.