ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Q & Q Smile Solar

Q & Q Smile Solar

Time For Trends is officieel dealer van Q & Q by Citizen Smile Solar horloges. Met een Smile Solar horloge om je pols hoef je nooit meer een batterij te vervangen. Dit milieuvriendelijke horloge vertelt jou, door middel van een solar systeem, de tijd. Een volledig opgeladen Smile Solar heeft 3.5 maand geen licht meer nodig. Behalve dit handigheidje hebben deze horloges meerdere voordelen. Het feit dat de Smile Solar volledig op licht functioneert, maakt hem een milieuvriendelijk horloge. Maar dat is niet het enige waardoor de Smile Solar een groene stempel krijgt. De materialen waar de horloges van zijn gemaakt, bestaan uit (gedeeltelijk) gerecyclede materialen. De band bestaat uit polyurethaanhars en de case is van ABS-Hars.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Q & Q Smile Solar horloges koop je online

Timefortrends is officieel dealer van Q & Q by Citizen Smile Solar horloges. Met een Smile Solar horloge om je pols hoef je nooit meer een batterij te vervangen. Dit milieuvriendelijke horloge vertelt jou, door middel van een solar systeem, de tijd. Een volledig opgeladen Smile Solar heeft 3.5 maand geen licht meer nodig. Behalve dit handigheidje hebben deze horloges meerdere voordelen. Het feit dat de Smile Solar volledig op licht functioneert, maakt hem een milieuvriendelijk horloge. Maar dat is niet het enige waardoor de Smile Solar een groene stempel krijgt. De materialen waar de horloges van zijn gemaakt, bestaan uit (gedeeltelijk) gerecyclede materialen. De band bestaat uit polyurethaanhars en de case is van ABS-Hars.

Koop je Q & Q Smile Solar horloge online bij Timefortrends

Timefortrends is officieel dealer van Q & Q Smile Solar horloges. Bij een bestelling van een Q & Q Smile Solar  is de verzending gratis als de totale order meer dan 40 euro bedraagt, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt deze 'Florijnen in mindering brengen als een extra korting bij uw volgende aankoop. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen via Afterpay. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een kinderhorloge van een ander merk.