ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

s.Oliver Kinderhorloges

Timefortrends is officieel dealer van s.Oliver horloges. Met een kinderhorloge van s.Oliver horloge om je pols zijn de andere jongens en meisjes vast jaloers. Wij begeleiden u met onze webshop uw aankooptraject zodat u uw s.Oliver horloge online kan kopen. Indien uw bestelling meer dan 40 euro bedraagt is de verzending van uw s.Oliver horloge helemaal gratis. U mag het horloge binnen 14 dagen ruilen of retour zenden. U kan ook een kinderhorloge kiezen uit één van onze andere merken.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

s.Oliver horloges, de online geschiedenis

s.Oliver is in 1969 in Duitsland opgericht. De naam (Sir Oliver) komt uit de boeken van Charles Dickens. Oliver Twist speelt de held in die boeken. Naast horloges verkoopt s.Oliver artikelen uit andere branches zoals schoenen, zonnebrillen, kleding en parfum. De modellen van s.Olver horloges zijn erg divers. Van klassiek tot aan strak en stoer. s.Oliver kent een variatie aan kleuren voor de wijzerplaten.

Koop je s.Oliver kinderhorloge online bij Timefortrends

Timefortrends is officieel dealer van s.Oliver Kinderhorloges. Bij een bestelling van een s.Oliver Kinderhorloge is de verzending gratis als de totale order meer dan 40 euro bedraagt, u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt deze 'Florijnen in mindering brengen als een extra korting bij uw volgende aankoop. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen via Afterpay. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een kinderhorloge van een ander merk.