ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Seiko Dameshorloges

Seiko Dameshorloges

Timefortrends is officieel dealer van analoge Seiko Dameshorloges met een quartz uurwerk. Bij een bestelling vanaf 40 euro is de verzending gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U kan deze florijnen opsparen en bij uw volgende bestelling als extra korting weer in mindering brengen. Er zijn verschillende afrekenmethodes, u kunt ook achteraf betalen.

Over Seiko Dameshorloges met quartz uurwerk

Een quartz uurwerk heeft een kristal oscillator die voor de nauwkeurigheid zorgt. Het geslepen kristal heeft de eigenschap om een stabiele trilling te genereren wanneer er een elektrische spanning op aangesloten wordt. Om een praktisch quartz horloge te ontwikkelen, werden er unieke technologieën door Seiko ontwikkeld. Zoals een in de vorm van een stemvork geslepen kristal, een nieuw type IC en een stappenmotor. Daarbij streefde SEIKO niet naar een monopoliepositie. Patenten op de unieke quartz technieken werden dan ook beschikbaar gesteld aan de rest van de wereld. Het eerste quartz horloge had een quartz frequentie van 8192Hz. Hetgeen een kwart is van de frequentie die tegenwoordig wordt gebruikt. Er is een ruime keuze aan Seiko horloges die zijn onderverdeel in de volgende serie. Seiko Astron  Seiko Chronograaf  Seiko Titanium  Seiko Solar  Seiko Pemier  Seiko Sportura  Seiko Velatura  Seiko Prospex  Seiko Presage. Een grote collectie elegante en tijdloze horloges.

De Seiko Dameshorloge Collectie

Al velen kennen de Seiko Dameshorloges. De collectie is altijd stijlvol en tijd-onafhankelijk maar kennen toch hen klassieke en soms sportieve karakter bij de horloges. Titanium, Edelstaal en leer zijn materialen welke erg veel gebruikt worden bij de Seiko Dameshorloges, maar ook hoogwaardige techniek zoals GPS en Solar. Seiko dameshorloges bestaan in een aanstal series, zoals de Seiko goudkleurige horloges en de Seiko Premier. Ook qua dameshorloges zorgt Seiko voor een geraffineerd uiterlijk; wat kleiner uurwerk en een smaller bandje; maar sluit toch aan bij de echte look van Seiko zoals we die kennen.

Seiko quartz horloges voor Dames koop je online

Alle modellen Seiko Dames quartz horloges kan je kopen in de online webshop van Timefortrends. Bij een bestelling van een quartz Dameshorloge van Seiko is de verzending gratis en u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt deze Florijnen als extra korting in mindering brengen bij uw volgende besteling. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook beslissen achteraf te betalen via Afterpay. U kunt een kijkje nemen op de website van Seiko.