ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Seiko Titanium Dameshorloges

Seiko Titanium Dameshorloges

Timefortrends is officieel dealer van Seiko Dames titanium horloges met een quartz uurwerk. Een titanium horloge voor dames is anti-allergeen. Bij een bestelling vanaf 40 euro is de verzending gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met Florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U kan deze Florijnen opsparen en bij uw volgende bestelling als extra korting weer in mindering brengen. Er zijn verschillende afrekenmethodes, u kunt ook achteraf betalen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Seiko titanium Dameshorloges en allergie

Seiko horloges uit de titanium serie worden van puur titanium vervaardigd en zijn daarom min of meer anti-allergeen. De kans dat u een allergische reactie krijgt van titanium is daarom vrijwel nihil. Een ander groot voordeel van Seiko horloges is dat titanium een erg licht metaalsoort is. Een Seiko titaniumhorloge weegt over het algemeen maar een paar gram. Verder wordt het horloge vervaardigd van zeer duurzame materialen zodat u jarenlang plezier heeft van uw Seiko horloge van Titanium. Seiko dames- en herenhorloges hebben een afwijkende vormgeving en worden zeer gedetailleerd gemaakt en zijn daarom erg populair bij het grote publiek. Ongeveer 15% van de Nederlandse bevolking is allergisch voor meerdere metaalsoorten. Met name nikkel, chroom, kobalt en ook heel soms titanium. De bekendste is nikkelallergie dat in vrijwel al het voedsel en in de meeste metalen keukengerei voorkomt. De bekendste symptomen zijn jeuk, roodheid, korsten en zwellingen, bobbeltjes en huidschilfers. Als extra 'weetje' is het aardig om te weten dat vrouwen drie keer zo vaak vatbaar zijn voor allergische reacties als mannen. Naast Seiko horloges heeft Timefortrends meerdere merken zoals Boccia horloges, Pulsar horloges en Lorus horloges. 

De Seiko Horloge van titanium Collectie

Al velen kennen de Seiko horloge. De collectie is altijd stijlvol en tijdloos maar kennen toch hen klassieke en soms sportieve karakter bij de horloges. Titanium, Edelstaal en leer zijn materialen welke veel gebruikt worden bij de Seiko horloges, maar ook hoogwaardige techniek zoals GPS en Solar. Seiko horloges bestaan in een aanstal series, zoals de Seiko Sportura en de Seiko Astron. Ook qua dameshorloges zorgt Seiko voor een geraffineerd uiterlijk; wat kleiner uurwerk en een smaller bandje; maar sluit toch aan bij de echte look van Seiko zoals we die kennen.

Seiko horloges van titanium online kopen

Koop je Seiko titaniumhorloge online bij Timefortrends. U heeft 14 dagen recht van retour en u heeft de keuze uit Seiko Damesmodellen en Seiko Herenmodellen. Regelmatig komen er nieuwe modellen Seiko horloges van titanium bij. Indien u uw Seiko horloges van titanium online bestelt bij Timefortrends ontvangt u 'Florijnen'. Met deze 'Florijnen' ontvangt u een tegoed van 5% die u bij uw volgende bestelling weer als (extra) korting in mindering kan brengen. U kunt later betalen via Afterpay.