ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Seiko Bicolor Herenhorloges

Seiko Bicolor Herenhorloges

Timefortrends is officieel dealer van Seiko bicolor horloges voor Heren met een quartz uurwerk.. Bij een bestelling vanaf 40 euro is de verzending gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met Florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U kan deze Florijnen opsparen en bij uw volgende bestelling als extra korting weer in mindering brengen. Wij besteden grote aandacht aan de verzending van uw bicolor herenhorloge en bieden u uitstekende service.

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Over Seiko bicolor Herenhorloges

Een quartz uurwerk van een goud- en zilverkleurig herenhorloge heeft een kristal oscillator die voor de nauwkeurigheid zorgt. Het geslepen kristal heeft de eigenschap om een stabiele trilling te genereren wanneer er een elektrische spanning op aangesloten wordt. Om een praktisch quartz bicolor herenhorloge te ontwikkelen, werden er unieke technologieën door Seiko ontwikkeld. Zoals een in de vorm van een stemvork geslepen kristal, een nieuw type IC en een stappenmotor. Daarbij streefde SEIKO niet naar een monopoliepositie. Patenten op de unieke quartz technieken werden dan ook beschikbaar gesteld aan de rest van de wereld. Het eerste quartz bicolor herenhorloge met een goudkleur had een quartz frequentie van 8192Hz. Hetgeen een kwart is van de frequentie die tegenwoordig wordt gebruikt.

Een Seiko goud- en zilverkleurig herenhorloge

Al velen kennen de Seiko goudkleurige herenhorloges. De collectie is altijd stijlvol en tijdloos maar kennen toch hen klassieke en soms sportieve karakter bij de horloges. Titanium, Edelstaal en leer zijn materialen welke veel gebruikt worden bij de Seiko horloges, maar ook hoogwaardige techniek zoals GPS en Solar. Seiko horloges bestaan in een aanstal series, zoals de Seiko Sportura en de Seiko Astron. Ook qua dameshorloges zorgt Seiko voor een geraffineerd uiterlijk; wat kleiner uurwerk en een smaller bandje; maar sluit toch aan bij de echte look van Seiko zoals we die kennen.

Seiko bicolor horloges voor Heren koop je online

Alle modellen Seiko Heren bicolor quartz horloges kan je kopen in de online webshop van Timefortrends. Bij een bestelling van een quartz bicolor Herenhorloge van Seiko is de verzending gratis en u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt deze Florijnen als extra korting in mindering brengen bij uw volgende besteling. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook beslissen achteraf te betalen via Afterpay. U kunt een kijkje nemen op de website van Seiko.