ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Seiko Kinetic Herenhorloges

Seiko Kinetic Herenhorloges

Timefortrends is officieel dealer van Seiko Heren Kinetic horloges met een quartz uurwerk.. Bij een bestelling vanaf 40 euro is de verzending gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met Florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U kan deze Florijnen opsparen en bij uw volgende bestelling als extra korting weer in mindering brengen. Wij besteden grote aandacht aan de verzending van uw Kinetic herenhorloge en bieden uitstekende service.

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Seiko Kinetic Herenhorloges, de geschiedenis

Een kinetic herenhorloge heeft een ronddraaiende schijf in het horloge die beweegt tijdens het dragen. Deze bewegende schijf veroorzaakt een magnetisch veld die door de vrijkomende inductie in staat is om voldoende spanning en stroom op te wekken om een oplaadbare batterij van het Kinetic herenhorloge op te laden. Soms kan dit magnetische veld ook opgewekt worden ook door aan de kroon van het horloge te draaien. Afhankelijk van het type en model van het horloge kan de gangreserve variëren tussen de 3 maanden en de 4 jaar, waarbij het horloge geheel in de slaapstand gaat. Vaak hebben kinetic herenhorloges ook een 'eeuwig' durende kalender.

Seiko kinetic horloges met eeuwig durende kalender

De zogenaamde Kinetic Perpetual Kalender (tot 28 februari 2100) met de voordelen van Kinetic en quartz nauwkeurigheid. Met 232 onderdelen (wat bijna net zoveel is als bijv. in een mechanische chronograaf van hoge klasse) en werelds kleinste ultrasonische motor (slechts 0.4 mm dik) heeft Kinetic Perpetual de nieuwe standaard voor horloges met een perpetual kalender voor kinetic horloges gezet. De ultrasonische motor drijft de 101 onderdelen van de perpetual kalender aan. Een kalender die niet alleen de datum en dag correct aangeeft, maar ook de maanden. En dat uiteraard ook in schrikkeljaren.

Seiko kinetic horloge met Auto Realy technologie

Dit kaliber voor kinetic herenhorloges bevat tevens de unieke Kinetic Auto Relay technologie van Seiko. Zodat het horloge, wanneer het circa 72 uur niet gedragen wordt, automatisch in een energiezuinige slaapstand zal overschakelen, waarbij de wijzers worden stilgezet. (De kalender loopt wel door). Zelfs na 4 jaar zal het horloge, wanneer het weer wordt opgepakt, de wijzers automatisch op de juiste tijd zetten.

De Seiko Horloge met kinetic uurwerk Collectie

Al velen kennen de Seiko horloge. De collectie is altijd stijlvol en tijdloos maar kennen toch hen klassieke en soms sportieve karakter bij de horloges. Titanium, Edelstaal en leer zijn materialen welke veel gebruikt worden bij de Seiko kinetic horloges, maar ook hoogwaardige techniek zoals GPS en Solar. Seiko horloges bestaan in een aantal series, zoals de Seiko Sportura en de Seiko Astron. Ook qua herenhorloges zorgt Seiko voor een geraffineerd uiterlijk; wat kleiner uurwerk en een smaller bandje; maar sluit toch aan bij de echte look van Seiko zoals we die kennen.

Seiko quartz kinetic horloges voor heren koop je online

Alle modellen Seiko Heren quartz kinetic horloges kan je kopen in de online webshop van Timefortrends. Bij een bestelling van een quartz kinetic Herenhorloge van Seiko is de verzending gratis en u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt deze Florijnen als extra korting in mindering brengen bij uw volgende besteling. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook beslissen achteraf te betalen via Afterpay. U kunt een kijkje nemen op de website van Seiko.