ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Seiko Presage automaat Herenhorloges

Seiko Presage automaat Herenhorloges

Timefortrends is officieel dealer van Seiko Presage automatische horloges voor Heren  Bij een bestelling van een Seiko Presage herenautomaat vanaf 40 euro is de verzending gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met Florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U kan deze Florijnen opsparen en bij uw volgende bestelling als extra korting weer in mindering brengen. Wij besteden grote aandacht aan de verzending van uw Presage herenhorloge en bieden uitstekende service.

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Over Seiko Herenhorloges met een quartz uurwerk

Een quartz uurwerk van een Herenhorloge heeft een kristal oscillator die voor de nauwkeurigheid zorgt. Het geslepen kristal heeft de eigenschap om een stabiele trilling te genereren wanneer er een elektrische spanning op aangesloten wordt. Om een praktisch quartz horloge te ontwikkelen, werden er unieke technologieën door Seiko ontwikkeld. Zoals een in de vorm van een stemvork geslepen kristal, een nieuw type IC en een stappenmotor. Daarbij streefde SEIKO niet naar een monopoliepositie. Patenten op de unieke quartz technieken werden dan ook beschikbaar gesteld aan de rest van de wereld. Het eerste quartz horloge had een quartz frequentie van 8192Hz. Hetgeen een kwart is van de frequentie die tegenwoordig wordt gebruikt. Naast een uitgebreide collectie Seiko quartz uurwerken heeft Seiko een nieuwe collectie mechanische uurwerken in de vorm van de Presagecollectie

Seiko Presage automaat Herenhorloges

De nieuwste collectie automaten van Seiko is de Presagecollectie. De Presage is een herenhorlogeserie met een zeer brede uitstraling waarbij het volledige assortiment van Seiko's mechanische kalibers voor heren aan de beurt komt en ook daadwerkelijk wordt ingezet. Ieder Presage herenhorloge is tot 100 meter waterdicht en voorzien van dat nagenooeg krasvrije saffierglas. Een Presagehorloge is gemaakt van de beste materialen en bedoeld om generaties lang mee te gaan. Alle mechanische kalibers van Seiko Presage zijn met de hand opwindbaar en kwalitatief zeer mooi afgewerkt met een goudkleurige rotor.

De Seiko Horlogecollectie

Al velen kennen de Seiko horloge. De collectie is altijd stijlvol en trendy maar kennen toch hen klassieke en soms sportieve karakter bij de horloges. Titanium, Edelstaal en leer zijn materialen welke veel gebruikt worden bij de Seiko horloges, maar ook hoogwaardige techniek zoals GPS en Solar. Seiko horloges bestaan in een aanstal series, zoals de Seiko Premier en de Seiko Astron. Ook qua dameshorloges zorgt Seiko voor een geraffineerd uiterlijk; wat kleiner uurwerk en een smaller bandje; maar sluit toch aan bij de echte look van Seiko zoals we die kennen.

Seiko Presage horloges voor Heren koop je online

Alle modellen Seiko Heren Presage automaat horloges kan je kopen in de online webshop van Timefortrends. Bij een bestelling van een Heren automaat Presagehorloge van Seiko is de verzending gratis en u heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen spaart u altijd voor 5% korting op al onze produkten. U kunt deze Florijnen als extra korting in mindering brengen bij uw volgende besteling. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook beslissen achteraf te betalen via Afterpay. U kunt een kijkje nemen op de website van Seiko.