ClickCease

Gratis verzending
Boven de € 40,-
Niet tevreden?
Retourneren of ruilen binnen 14 dagen.
Achteraf betalen
Zonder extra kosten
Klantenservice
Antwoord binnen 24 uur!

Seiko Quartz horloges

Seiko Quartz horloges

Timefortrends is officieel dealer van Seiko quartz Herenhorloges. Bij een bestelling vanaf 40 euro is  de verzending van uw quartz horloge gratis. U heeft 14 dagen retourrecht. U kunt bij Timefortrends sparen voor ´Florijnen´. Met florijnen ontvangt u altijd 5% korting op al onze produkten. U kan deze Florijnen opsparen en bij uw volgende bestelling in mindering brengen. U kunt in de afrekenmodule kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, u kunt ook achteraf betalen via Afterpay.

Over Seiko Quartz Herenhorloges

Een quartz uurwerk van een Seiko herenhorloge heeft een kristal oscillator die voor de nauwkeurigheid zorgt. Het geslepen kristal heeft de eigenschap om een stabiele trilling te genereren wanneer er een elektrische spanning op aangesloten wordt. Om een praktisch quartz horloge te ontwikkelen, werden er unieke technologieën door SEIKO ontwikkeld. Zoals een in de vorm van een stemvork geslepen kristal, een nieuw type IC en een stappenmotor. Daarbij streefde SEIKO niet naar een monopoliepositie. Patenten op de unieke quartz technieken werden dan ook beschikbaar gesteld aan de rest van de wereld. Het eerste quartz horloge had een quartz frequentie van 8192Hz. Hetgeen een kwart is van de frequentie die tegenwoordig wordt gebruikt.

De Seiko Horloge Collectie!

Al velen kennen de Seiko herenhorloge. De collectie is altijd stijlvol en trendy maar kennen toch hen klassieke en soms sportieve karakter bij de horloges. Titanium, Edelstaal en leer zijn materialen welke veel gebruikt worden bij de Seiko horloges, maar ook hoogwaardige techniek zoals GPS en Solar. Seiko horloges bestaan in een aanstal series, zoals de Seiko Sportura en de Seiko Astron. Ook qua dameshorloges zorgt Seiko voor een geraffineerd uiterlijk; wat kleiner uurwerk en een smaller bandje; maar sluit toch aan bij de echte look van Seiko zoals we die kennen.

Seiko horloges online kopen

Alle modellen Seiko horloges kan je kopen in de online webshop van Timefortrends. Is je aankoopbedrag boven de € 40,- dan verzenden wij het quartz herenhorloge gratis. Wij pakken je Seiko horloge altijd feestelijk in. We zetten het horloge alvast op de juiste tijd.